Prima pagină » Cancan » Monica Gabor, apariție de senzație pe rețelele sociale, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Atât de schimbată”

Monica Gabor, apariție de senzație pe rețelele sociale, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Atât de schimbată”

11 iul. 2024, 14:33,
B, , h, , în Cancan

După o absență îndelungată din lumina reflectoarelor, Monica Gabor a revenit recent pe rețelele sociale, spre surprinderea fanilor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, cunoscută și ca mama fiului acestuia, a atras atenția prin transformarea sa remarcabilă, afișând o imagine semnificativ schimbată față de perioada petrecută în România.

Monica Gabor, apariție de senzație pe rețelele sociale

Pe vremuri, Monica Gabor era o figură omniprezentă în România, apărând frecvent în diverse emisiuni TV. Cu toate acestea, odată cu mutarea sa peste ocean, popularitatea ei a scăzut considerabil, inclusiv pe platformele de socializare, unde prezența sa a devenit aproape inexistentă. Fanii Monicăi Gabor au remarcat că aceasta nu mai apare atât de des pe rețelele de socializare.

Monica a apărut într-o postare a unui restaurant, iar în secțiunea de comentarii a imaginii, un utilizator a observat schimbarea Monicăi Gabor: „Atât de schimbată”.

Monica Gabor, în vizorul presei internaționale

Cu câțiva ani în urmă, Monica Gabor a fost subiectul presei internaționale după ce se presupune că a adoptat un copil de 3 ani, dar l-a returnat la orfelinat după o singură noapte petrecută împreună, conform Daily Mail.

„O româncă celebră își duce înapoi la orfelinat băiețelul adoptat după ce plânsetele lui au ținut-o trează în prima noapte” – titlul articolului în care se vorbește de Monica Gabor.

Monica Gabor părea că dorește sincer să îi ofere copilului o viață mai bună, însă după o noapte petrecută cu băiețelul, planurile ei s-au schimbat.

„Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, care e prietenă cu Paris Hilton, a jurat să îi ofere lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, o viață în care să nu ducă lipsă de nimic.

Dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare că din cauză că plânsul lui nu o lăsa să se culce… Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București care conduce o organizație caritabilă de ajutorare a orfanilor împreună cu fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au aranjat întâlnirea dintre Monica și Alex. Mihaela a declarat: ‘Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta’”, a notat publicația. De-a lungul timpului au apărut și o serie de zvonuri cu privire la despărțirea de Mr.Pink, zvonuri care nu au fost confirmate.

Recent, Monica Gabor a postat o nouă imagine pe rețelele sociale, iar urmăritorii acesteia au fost uimiți de schimbarea prin care a trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *