Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Gabor a vrut să divorțeze la scurt timp după nuntă. Irinel Columbeanu a povestit totul
Monica Gabor a vrut să divorțeze la scurt timp după nuntă. Irinel Columbeanu a povestit totul

Monica Gabor a vrut să divorțeze la scurt timp după nuntă. Irinel Columbeanu a povestit totul

09 feb. 2023, 13:01,
în Radio

Potrivit lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor ar fi vrut să divorțeze la doar câteva zile de la nuntă, după un episod petrecut la hotel. Cei doi s-au căsătorit în 2006, pe 22 iulie, la vila de la Izvorani a fostului miliardar. Căsnicia lor a durat doar cinci ani, timp în care s-a născut fiica lor, Irina Columbeanu.

În cel de-al doilea volum al cărții sale, Irinel Columbeanu face mai multe dezvăluiri despre perioada în care a fost împreună cu Monica Gabor. Din anul 2006 până în 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriti, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe. Mariajul lor nu a ținut prea mult, astfel că cei doi s-au despărțit în 2011. În prezent, Irina Columbeanu locuiește alături de mama ei, în America.

Monica Gabor a vrut să divorțeze la scurt timp după nuntă

Recent, fostul afacerist a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu mama fiicei sale. Conform acestuia, Monica Gabor ar fi vrut să divorțeze de el la scurt timp după nuntă. Episodul respectiv s-a întâmplat la mare, la trei zile de la căsătoria celor doi.

La nunta celor doi au participat numeroase celebrități din țară, iar evenimentul a fost intens mediatizat la acea vreme. În cel de-al doilea volum al cărții sale „Istoriile unui vehement. Apofenia”, Irinel Columbeanu a povestit un episod petrecut la mare, la trei zile de la nunta cu Monica Gabor. Atunci, între cei doi a izbucnit un conflict, în timp ce se aflau în luna de miere.

„După ce termină primul pahar, Ili își mai comandă un gin tonic.
– Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragi un fum, iar mai bei, iar mai fumezi și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui. Replica îi scăpă singură de pe buze:
– Păi, Monica, dacă după doar trei zile de la căsătorie ajungem să vorbim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm?”, a povestit Irinel Columbeanu în cartea sa.

„Monica stătea ghemuită și parcă bocea”

Irinel Columbeanu a continuat să descrie momentul tensionat care a avut loc între el și Monica Gabor, la doar trei zile de la nuntă. Afaceristul a mărturisit că Monica a plecat de la restaurant, iar într-un final a găsit-o pe terasă, ghemuită și extrem de supărată.

„În timp ce traversa holul spre scara care ducea la camere (apartamentul lor era la etajul 1), îl opriră doi dintre valeții hotelului, în uniforme roșii, și unul dintre ei îi spuse:
– Dacă o căutați pe doamna, nu s-a dus sus în cameră. Ci e pe terasa dinspre parcare. Dacă vreți, vă arătăm noi cum se ajunge acolo.
Între timp apărură în hol și cei doi băieți care aveau grijă de el, îmbrăcați în costumele lor negre.
– Șefu, am văzut-o și noi. Așa pestriț, tot grupul o luă spre intrarea de la terasă. Pragul i-l trecu însă doar Ili, tot cu papucii-n mână. Dădea înspre parcare.
Monica stătea ghemuită, cu spatele spre el, la marginea terasei, și parcă tot bocea.
– Ți-am adus papucii, poate ai nevoie. Ea nici nu se întoarse.
– Lasă-i acolo.
– Hai, nu mai plânge. Te rog, liniștește-te”, a continuat Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *