Prima pagină » Cancan » Monica Gabor a revenit în Bacău, după despărțirea de Mr Pink. Motivul pentru care s-a întors în România

Monica Gabor a revenit în Bacău, după despărțirea de Mr Pink. Motivul pentru care s-a întors în România

11 aug. 2021, 06:38,
în Cancan

Monica Gabor a revenit în orașul natal, Bacău, după despărțirea de iubitul milionar, Mr Pink. Cu toate acestea, ea și-a oferit o vacanță, după plecarea din America, petrecând câteva zile în Grecia și apoi la sora ei Ramona, în Dubai. În Emiratele Arabe, surorile Gabor au fost în formulă completă, deoarece acolo li s-a alăturat și Alina, cea mai mare dintre ele.

Cu siguranță, despărțirea dintre Monica Gabor și Mr Pink, care a șocat pe toată lumea, este informația momentului. Cu toate acestea, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să maschează orice urmă de suferință și și-a luart o scurtă vacanță după plecarea din America. iar acum, după separarea de afaceristul de peste Ocean, frumoasa șatenă s-a întors în Bacău, orașul ei natal. Totuși, despărțirea dintre Monica Gabor și Mr Prink a scos la iveală mai multe detalii neștiute despre fosta „scorpie de la Izvorani”.

Monica Gabor a revenit în Bacău

Se pare că lucrurile nu erau tocmai roz în cuplul Monica Gabor – Mr Pink. Românca noastră ar fi fost monitorizată pas cu pas de iubitul asiatic, având parte de o relație extrem de restrictivă, așa cum au declarat apropiați ai celor doi iubiți. Însă imediat ce a scăpat de restricțiile impuse de Mr Pink, Monica Gabor s-a relaxat pentru o perioadă în Mikonos – Grecia și Dubai, după care a revenit în România, mai exact la Bacău, orașul ei natal. Cu toate acestea, din peisaj lipsește o persoană foarte importantă, și anume Irina Columbeanu, fiica Monicăi și a lui Irinel. Din câte se pare, aceasta ar fi rămas pentru moment în America, la vila lui Mr Pink.

Acolo s-a stins tatăl ei, în urmă cu mai bine de un an. Odată cu venirea în țară, se pare că cele trei surori Gabor ar fi mers în cimitirul din Bacău, unde s-ar fi ocupat de mormântul părintelui. I-au inscripționat numele tatălui lor pe marmură și i-au pus o fotografie cu el, după cum au făcut și când s-a stins mama lor. De asemenea, au adus și ghivece cu flori și lumânări. Toate cheltuielile pentru mormântul tatălui lor au fost suportate de Monica. Potrivit celor de la Ciao.ro, fosta doamnă Columbeanu a scos din buzunar în jur de 2000 de euro.

Surorile Gabor nu și-au uitat părinții

Atât tatăl, cât și mama surorilor Gabor au părăsit această lume. Și cu toate că două dintre fete sunt mai mult plecate prin țări străine, ele nu uită niciodată de cei care le-au adus pe lume, așa cum povestesc angajații cimitirului din Bacău.

Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grijă să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, au declarat cei de la cimitir.

Dincolo de toate acestea, odată ce Monica Gabor a revenit în Bacău, rămâne de văzut cât va sta în țară și ce se va întâmpla cu fiica ei și a lui Irinel Columbeanu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *