Prima pagină » Cancan » Monica Gabor a fost geloasă pe Anna Lesko și s-a aflat și motivul. Ce ultimatum i-a dat soțului ei Irinel Columbeanu

Monica Gabor a fost geloasă pe Anna Lesko și s-a aflat și motivul. Ce ultimatum i-a dat soțului ei Irinel Columbeanu

18 feb. 2022, 13:21,
în Cancan

Din cea de-a doua carte a lui Irinel Columbeanu aflăm că Monica Gabor a fost geloasă pe Anna Lesko, cea care i-a fost iubită timp de 8 ani milionarului. Se pare că la mijloc ar fi fost vorba de o frescă semnată de artista moldoveancă, care trona în livingul vilei de la Izvorani. Dacă inițial Irinel Columbeanu s-a opus îndepărtării operei, în cele din urmă a cedat insistențelor soției, care urma să nască în scurt timp.

Irinel Columbeanu a avut, pe vremea când era un milionar celebru, numai femei frumoase în jurul său. Bărbatul s-a iubit cu Anna Lesko, pe când aceasta făcea primii pași în lumea showbiz-ului. Mai mult, artista din Republica Moldova a fost figura feminină centrală a primului volum lansat de acesta anul trecut. Dup despărțirea de interpreta blondă, la câțiva ani, Irinel a luat-o pe Monica Gabor de soție, cea care i-a dăruit și singura fiică, pe Irina Columbeanu. Acum, la mai bine de un deceniu de la divorț, ies la iveală detalii picante din timpul căsniciei lor.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Însă ghinionul s-a abătut asupra sa, iar în urmă cu câțiva ani a pierdut tot ce avea. Bărbatul nu s-a resemnat cu situația sa și a decis să scrie o carte în care să-și povestească toată viața. Cel de-al doilea volum, „Apofenia”, a fost lansat recent, iar unul din pasajele din carte dezvăluie și criza de gelozie pe care Monica Gabor a avut-o atunci cu privire la Anna Lesko.

Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko

Pe vremea când Monica Gabor era gravidă, aceasta i-a cerut soțului ei să dea jos fresca semnată de Anna Lesko, fosta lui parteneră de viață, care era pusă la vedere în livingul vilei de la Izvorani, pe un perete. Chiar dacă la început milionarul s-a opus, în cele din urmă s-a conformat dorințelor soției sale.

„Apropierea nașterii Irinei îi puse lui Ili, prin intermediul Monicăi, o problemă dificilă: Pe lângă faptul că te tot sună această Anna Lesko, eu cred și că fresca asta poate avea o influență nefastă asupra fetiței noastre când se va uita la ea, îi spuse Monica, într-o seară, când se uitau la televizor, despre fresca semnată Anna Lesko 2000, de pe peretele cu ghinion, învecinat acestuia.

De ce? Atâtea fete, aproape goale, ar fi cu siguranță pentru ea un exemplu prost la început de drum în viață. Te rog să o dai jos până se naște. Cum să o dau jos, vrei să stric casa?, îi răspunse el. Era, însă, curios dacă Monica, în timp, va reveni și eventual va insista. Așa și fu, deseori și îndelung, până când el, de dragul păcii-n casă, puse mâna pe telefon și îl sună pe Tudor ca să-l învețe pe Ovidiu cum s-o dea jos repede, până nu i se punea Monicăi pata și pe fresca lui”, dezvăluie Irinel Columbeanu în cartea sa.

Decăderea lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, moștenitorul unei averi imense lăsate de tatăl său, a ajuns de câțiva ani în cealaltă extremă. După ce ani de zile s-a lăfăit în lux, acum se pare nu se mai bucură de aceleași privilegii. În trecut, Columbeanu ținea prima pagină a ziarelor mondene, mai ales prin prisma averii sale, dar și prin relațiile amoroase pe care le-a avut. Au fost ani buni în care fostul milionar se plimba doar prin cluburi exclusiviste și în companii elevate.

Irinel Columbeanu deținea în 2007 o avere de 150 de milioane de euro. Momentul decăderii acestuia a început chiar în acel an, în 2007, când averea a scăzut până la 7 milioane de euro. În prezent a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere. Nu mai are bolizi de peste 600.00 de euro, ci conduce un Opel cumpărat la mâna a doua.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024