Prima pagină » Cancan » Monica Davidescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebra actriță despre problemele din căsnicie

Monica Davidescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune celebra actriță despre problemele din căsnicie

18 mai 2022, 08:59,
BZI.ro, în Cancan

Soția lui Aurelian Temișan, Monica Davidescu, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Vedeta are o carieră impresionantă pe plan artistic și o familie frumoasă de care este tare mândră. Dincolo de lumina reflectoarelor, Monica Davidescu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și să ascundă marile sale suferințe. Iată ce spune celebra actriță despre problemele din căsnicie.

Monica Davidescu, o femeie de succes la vârsta marilor împliniri

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă și se remarcă de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. La vârsta de 49 de ani, Monica Davidescu se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se bucură din plin de ipostaza de mamă.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună o fetiță, pe Dora, de care sunt tare mândri.

Actrița a recunoscut că a trecut prin momente dificile în viața privată, dar a reușit de fiecare dată să le depășească, fiind susținută de soțul ei celebru. Aceștia s-au căsătorit după mai mulți ani de relație, spre surprinderea admiratorilor celor doi.

„Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, apoi ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, chiar de ziua mea. Ne-am testat, aşadar, îndelung. Dar am făcut o treabă bună”, a declarat Aurelian Temișan.

Monica Davidescu se bucură în prezent de succes în carieră, iar în viața privată se declară o femeie fericită. Vedeta arată spectaculos la 49 de ani și se menține în formă. Aceasta încântă publicul cu rolurile sale pe care le interpretează pe scenă alături de soțul ei celebru.

O altă vedetă care se mândrește cu familia ei frumoasă este prezentatoarea Mihaela Călin. De când a devenit mamă, aceasta radiază de fericire alături de partenerul ei. Și frumoasa artistă Julia Chelaru nu ține cont de vârstă și face furori cu fizicul de invidiat. După un divorț dureros, cântăreața iubește din nou și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară.

Ce spune frumoasa actriță despre provocările din viața privată

Monica Davidescu este căsătorită cu celebrul Aurelian Temișan și sunt de nedespărțit nu doar în viața privată, ci și pe scenă. Cei doi au numeroase proiecte artistice și joacă împreună pe marile scene. Dincolo de succesul uluitor pe plan profesional, îndrăgita actriță a mărturisit că a fost nevoită să facă multe sacrificii de dragul carierei.

Mai mult, aceasta a recunoscut că este greu să se împartă profesiei și familiei în egală măsură. Cu toate că au existat probleme și momente tentsonate în viața de cuplu, soția lui Aurelian Temișan a precizat că nu s-a gândit niciodată la divorț și că a reușit să înfrunte orice situație grea alături de soțul ei.

„De când mă știu am pus familia pe primul loc. Este greu să te împarți în mod egal între familie și carieră, dar nu imposibil. Trebuie să găsești măsura. Avem programe foarte diferite. Și Dora are un program foarte diferit la școală. E greu să fim împreună tot timpul. Noi ne-am făcut timpul acesta al scenei să fie timpul nostru împreună și, cumva, se împletesc viețile noastre cu viața pe care o trăim în teatru.

Suntem și noi la școală odată cu Dora. Învățăm să ținem pasul cu generația pe care ea o reprezintă. Încercăm să facem lucruri pe care noi le înțelegem într-un fel și ea le înțelege altfel. Încercăm să găsim o cale de comunicare bună între noi doi. Noi învățăm mai mult decât ea. Trebuie să privim înspre viitor.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 49 de ani, Monica Davidescu are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Actrița se declară o femeie împlinită și se bucură de apreciererea publicului autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *