Prima pagină » Cultural » Monica Dascălu s-a recăsătorit. Vedeta de la PRO TV este însărcinată pentru a doua oară, la 46 de ani

Monica Dascălu s-a recăsătorit. Vedeta de la PRO TV este însărcinată pentru a doua oară, la 46 de ani

07 sept. 2023, 09:44,
în Cultural

Monica Dascălu s-a recăsătorit la doar câteva luni de la divorțul de fostul soț și este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta Tv a născut un băiat sănătos, iar acum va deveni mamă din nou.

Monica Dascălu a încheiat într-o discreție mare procesul de divorț de soțul său, după zece ani de căsnicie. La câteva luni după divorț, prezentatoarea de știri s-a căsătorit din nou cu un bărbat mai tânăr și se află în a șasea lună de sarcină.

Monica Dascălu s-a recăsătorit

Monica Dascălu este una dintre cele mai faimoase și apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta de la PRO TV păstrează viața personală într-un mod discret și preferă să o țină departe de atenția publicului.

Recent, Cancan a dezvăluit că Monica Dascălu a divorțat de avocatul Mihai Băjenaru acum doi ani, deși această informație a ieșit la iveală abia acum. De asemenea, prezentatoarea de știri s-a recăsătorit la câteva luni după despărțire. Monica Dascălu este însărcinată în șase luni și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

La vârsta de 44 de ani, jurnalista a devenit mamă pentru prima dată după despărțirea de fostul ei soț. La scurt timp după căsătoria cu soțul actual, Monica Dascăl a adus pe lume un băiețel și acum este însărcinată cu o fetiță. Vedeta a lipsit de la pupitrul știrilor Pro TV timp de două luni.

Monica Dascălu a divorțat de avocatul Mihai Băjenaru

Monica Dascălu a încheiat căsătoria cu avocatul Mihai Băjenaru în anul 2010, însă acum doi ani au decis să urmeze drumuri separate.

Prezentătoarea de știri s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr și, la vârsta de 44 de ani, a devenit mamă pentru prima dată. În anul 2005, au circulat zvonuri că ar fi avut o relație cu fotbalistul Adrian Mutu.

Se spune chiar că acesta ar fi plătit 15.000 de dolari pentru un zbor charter din Roma, pentru a o întâlni pe frumoasa vedetă TV. Cinci ani mai târziu, Monica Dascălu s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru.

Monica Dascălu, despre frumusețe

Prezentatoarea de televiziune de la Pro Tv este foarte apreciată pentru profesionalismul ei, dar și pentru felul în care arată. Despre frumusețe a vorbit Monica Dascălu, care a avut parte de momente dificile de-a lungul anilor, într-un interviu pentru apropo.ro.

“Frumuseţea unei persoane e dată de echilibrul ei, de modul în care îşi trăieşte viaţa, de vise şi de aspiraţii. O persoană care iubeşte şi este iubită va emana frumuseţe. Din punctul meu de vedere iubirea transmite ce e mai frumos şi mai bun la o persoană. Însă e nevoie de un efort de conştientizare a acestor lucruri”, a declarat Monica Dascălu.

“Perfecţiunea este relativă şi ţine foarte mult de cine o caută şi de ce o caută. Niciodată nu m-am gândit la perfecţiune ca un deziderat şi stiu că cei care aleargă după perfecţiune devin sclavii unei utopii. Prefer să mă bucur de ce am: sănătate, şansa de a munci cu drag, iubirea celor din jurul meu şi ştiu că imperfecţiunile ne fac speciali, ne fac să conştientizăm limitele. Niciodată nu mi-aş face rău de dragul ideii de a arăta perfect”, a completat Monica Dascălu.

Monica Dascălu s-a recăsătorit la doar câteva luni de la divorțul de fostul soț și este însărcinată în șase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *