Prima pagină » Cancan » Monica Dascălu pare mai tânără de când a născut. Cum arată acum frumoasa știristă de la Pro TV

Monica Dascălu pare mai tânără de când a născut. Cum arată acum frumoasa știristă de la Pro TV

17 iun. 2024, 14:38,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa știristă Monica Dascălu pare mult mai tânără de când a născut, în prezent fiind, de aproape un an, în concediu de maternitate. Blondina cu ochi hipnotizanți a divorțat în 2021, după un mariaj de 10 ani, și s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea. În urmă cu trei ani, Monica Dascălu a adus pe lume un băiat, iar în 2023 a devenit mama unei fetițe.

Monica Dascălu nu îmbătrânește. De peste două decenii o vedem la Pro TV, iar chipul ei angelic nu este deloc modificat de trecerea anilor. Ce-i drept, și bucuria de a fi mamă îi ține energia ridicată. Monica Dascălu a divorțat în secret, în anul 2021, s-a recăsătorit, iar din noul mariaj are un băiețel și o fetiță. Acum este în concediu de maternitate și a publicat câteva poze pe Instagram, uimind cu frumusețea ei angelică, potrivit LPF.

Monica Dascălu pare mai tânără de când a născut

Din vara anului 2023, Monica Dascălu se află în concediu de maternitate, acesta fiind motivul pentru care a dispărut de la pupitrul Știrilor de la ora 5, de la Pro TV. Nu o mai vedem la știri de aproape un an, dar o putem admira pe Instagram, acolo unde, din când în când, mai publică poze cu ea, în ipostaze inedite, așa cum a făcut recent. Reacțiile urmăritorilor sunt, și ele, pe măsura fotografiilor.

„Dacă un creator de modă a spus ca dna Esca este definiția frumuseții (ceva similar spus), eu spun că tu și Lavinia Petrea sunteți. Având în vedere ochii tăi divini, poate unici în lume, și alura angelică, tu definești și frumusețea absolută, și perfecțiunea”, îi scrie un admirator.

Rar o vez pe Moniac Dascălu în vacanțe, cu părul răvășit, cu flori la ureche, tolănită în iarbă sau plimbându-se sub pomi înflori. Îmbrăcată în rochii vaporoase, cu imprimeuri florale, Monica este parcă o altă persoană decât aceea care prezintă terifiantele știri de la ora 5. Un lucru e cert: timpul parcă se scurge invers pentru știrista cu ochi hipnotizanți.

A divorțat în secret, s-a recăsătorit și a adus pe lume doi copii

După zece ani de căsnicie cu avocatul Mihai Băjenaru, Monica Dascălu a divorțat în mare secret, în anul 2021. Cancan.ro anunța apoi că știrista de la Pro TV s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea, proprietar al unui service auto.

Ulterior, cei doi au devenit părinții unui băiețel, iar în vara anului 2023, la 46 de ani, Monica a adus pe lume și o fetiță. Micuța a fost botezată, într-o discreție totală, în satul Delureni, județul Bistrița-Năsăud, unde vedeta de la Pro TV și-a petrecut mare parte din copilărie. Doar Oana Andoni, colega și prietena ei din Pro TV, a fost invitată la botez.

Monica Dascălu s-a născut pe 30 martie 1978, la Târgu Mureş, și este prezentatoarea ştirilor Pro TV de la ora 17:00. A studiat la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din Târgu Mureş, iar în anul al doilea a participat la un concurs pentru postul de prezentatoare a ştirilor la staţia locală Pro TV. A ajuns apoi la Bucureşti, alături de Elena Lasconi, Cristian Tabără şi Ioana Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *