Prima pagină » Cancan » Monica Dascălu a ajuns la divorț? Ce spune frumoasa prezentatoare despre soțul său

Monica Dascălu a ajuns la divorț? Ce spune frumoasa prezentatoare despre soțul său

22 aug. 2022, 14:30, 3 ,
în Cancan

Monica Dascălu trăiește o adevărată poveste de dragoste lângă Mihai Băjenaru și nu se gândește să divorțeze. Aceasta a avut o idilă cu unul dintre cei mai celebri fotbaliști, apoi și-a întâlnit marea iubire. Cu toate că este fericită, prezentatoare are totuși un regret.

Vedeta a declarat că pentru a se întreține într-o formă de invidiat face des mișcare și are grijă la ceea ce mănâncă. Ceea ce consumă este bio, de la țară.

Monica Dascălu și-a găsit marea dragoste și nu se gândește la divorț!

Monica Dascălu este una dintre prezentatoarele știrilor de la ProTV. Aceasta este o prezență discretă și nu oferă prea multe detalii în ceea ce privește viața sa personală. Înainte de a-și întâlni soțul, vedeta a avut o relație cu unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști, Adrian Mutu. Bărbatul a făcut o adevărată pasiune pentru frumoasa prezentatoare, iar în cele din urmă Monica a cedat avansurilor lui. Din nefericire, relația lor s-a terminat la fel de rapid pe cât a început. Ulterior, vedeta și-a întâlnit alesul inimii, pe Mihai Băjenaru. Cei doi au au fost împreună timp de cinci ani, apoi s-au căsătorit în 2010. Luna de miere și nunta au fost în unul dintre cele mai spectaculoase locuri, mai exact în Maldive. Monica Dascălu a precizat că căsnicia lor este una fericită, iar iubirea dintre cei doi nu s-a stins și nu se gândește la divorț.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a precizat prezentatoarea TV. 

Cu toate că au un mariaj fericit și este împlinită și pe plan profesional, vedeta are un singur regret. Acesteia îi lipsește un copil.  În urmă cu mai mulți ani, Monica Dascălu mărturisea că și-ar dori cât mai mulți copii, însă visul încă nu i-a fost împlinit. 

Cum se menține în formă frumoasa prezentatoare?

Pentru a avea o siluetă de invidiat și la 43 ani, prezentatoarea TV a precizat care este secretul său. Aceasta a povestit că este o persoană destul de activă și face mișcare de 2-3 ori pe săptămână, chiar dacă nu merge la sală. Mai mult de atât, este atentă la alimentația sa. Monica Dascălu a precizat că preferă să consume doar produse bio, chiar de la bunica sa, de la țară. 

„Fac mişcare de două-trei ori pe săptămână, chiar dacă nu ajung la sală, merg zilnic în parc câte o oră sau fac exerciții acasă. Sunt atentă şi la ce mănânc şi deseori îmi fac aprovizionarea cu produse naturale de la țară, de la bunica. Din acest punct de vedere sunt norocoasă să am în familie oameni dragi care au o fermă de animale şi păsări, cu grădini, de unde fac aprovizionarea periodic.”, a declarat Monica Dascălu. 

Cu toate că are grijă de corpul său, aceasta a recunoscut că a trecut prin momente dificile și nu a fost bine din punct de vedere psihic. Prezentatoarea TV a spus că a fost la psihoterapeuți pentru a-și reveni, iar cu ajutorul lor a învățat că trebuie mai întâi de toate să îți recunoști durerea și să fii deschis să ceri ajutor atunci când ai nevoie. 

Un divorț, nu este pe lista Monicăi Dascălu. Aceasta se simte împlinită alături de partenerul său, însă singurul regret pe care îl are este faptul că nu are un copil. Un cuplu ce nu au moștenitori este și cel format din Lupu și Cornelia Rednic. Cântăreața a precizat că din pricina carierei au ales să nu aibă copii. 

Comentarii
  • O femeie foarte frumoasa.🌹

  • Am admirat-o dintotdeauna pentru eleganta si frumusețe .

  • George Burnei.

    O admir pentru eleganță, frumusețe și vocea caldă cu care îți vorbește!
    O admir foarte mult și ridic pălăria care nu uită cine a crescut-o și îi respectă!
    Mult succes în continuare Monica și multă sănătate!
    Stimă și respect! 💞💞💞
    George Burnei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`