Prima pagină » Cancan » Monica Columbeanu și Mr. Pink, un cuplu controversat. Ce secrete ascund cele două celebrități 

Monica Columbeanu și Mr. Pink, un cuplu controversat. Ce secrete ascund cele două celebrități 

02 nov. 2021, 14:54,
în Cancan

Aflați mereu în atenția publicului, Monica Columbeanu și Mr. Pink formează un cuplu controversat. Dincolo de scandalurile în care au fost implicați, puțini sunt cei care știu ce secrete ascund cele două celebrități de ochii curioșilor.

Fosta doamnă Columbeanu și Mr. Pink au o relație tumultoasă

Monica Columbeanu a cunoscut celebritatea odată cu mariajul alături de milionarul afacerist Irinel Columbeanu. După divorțul scandalos, Monica Gabor și-a găsit fericirea lângă un alt milionar chinez, Mr. Pink.  Încă de la început, relația dintre cei doi a stârnit controverse în spațiul public, dar și revolta fostului soț, care era preocupat de educația fiicei lor, Irinuca.

De-a lungul timpului au apărut în presă numeroase zvonuri că frumoasa Monica ar fi controlată de afaceristul chinez, care i-ar fi impus anumite condiții. Mai mult decât atât, cei doi au locuit separat o perioadă după ce au trecut prin mai multe certuri.

Cu toate acestea, Monica și Mr. Pink s-au împăcat, afaceristul oferindu-i un cadou pe măsură, o limuzină în valoare de 200.000 de euro. În prezent, aceștia dețin nenumărate afaceri împreună și se bucură de o viață de lux în Statele Unite. 

Alături de Monica se află și fiica ei, frumoasa Irinuca, dar și Anthony, băiatul milionarului chinez dintr-o altă relație.  Din mărturisirile apropiaților cuplului, se pare că fosta doamnă Columbeanu este îndrăgită de fiul lui Mr. Pink, care ar fi intervenit în împăcarea dintre ea și tatăl său. 

Secretele din viața celor două celebrități 

Dincolo de controversele provocate în lumea mondenă și de relația lor tumultoasă, se pare că Monica Columbeanu și Mr. Pink au ascuns multe de ochii curioșilor. Milionarul chinez deține nenumărate afaceri, proprietăți și mașini de lux, fiind de câteva ori în atenția legii. 

Puțini sunt cei care știu că, la rândul ei, frumoasa Monica Columbeanu este o femeie de afaceri de succes în Statele Unite și partener la firmele milionarului chinez. De asemenea, fosta doamnă de la Izvorani este proprietara unei vile în valoare de 5 milioane de dolari, dar și a mai multor mașini de lux.

Întrebat de relația fostei sale soții cu Mr. Pink și de certurile și împăcările lor frecvente, Irinel Columbeanu nu a dorit să comenteze zvonurile apărute în presă:

„Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica.

Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a declarat fostul milionar de la Izvorani.

Monica Columbeanu și Mr. Pink formează și în prezent un cuplu controversat, iar scandalurile în care au fost implicați cei doi a atras atenția publicului. Fosta doamnă de la Izvorani se bucură de o viață de lux în Statele Unite alături de afaceristul chinez. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`