Prima pagină » Cancan » Monica Bîrlădeanu, ținută spectaculoasă la o nuntă în Toscana. Cum s-a afișat vedeta

Monica Bîrlădeanu, ținută spectaculoasă la o nuntă în Toscana. Cum s-a afișat vedeta

25 sept. 2024, 14:24,
Cezar Bulgaru în Cancan

Monica Bîrlădeanu a purtat o ținută spectaculoasă la o nuntă în Toscana.

Vedeta i-a fost alături medicului Valeriu Gheorghiță, iar recent, aceștia au participat la ceremonia unor prieteni.

Monica Bîrlădeanu, ținută spectaculoasă la o nuntă în Toscana

Actrița a atras toate privirile la ceremonia care a avut loc în Toscana, purtând o rochie galbenă, completată de o pălărie mov, asortată cu pantofi cu toc amețitor de aceeași culoare.

Monica a împărtășit imaginile pe contul său personal de Instagram, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru ținuta de poveste.

Monica Bîrlădeanu a urmat cursurile Facultății de Drept din Iași, însă și-a dat seama încă din primul an că își dorește o altă direcție. A intrat inițial în lumea modellingului, unde trăsăturile sale fizice au ajutat-o să se remarce pe podiumurile de modă.

Deși au trecut mulți ani de la primele sale apariții pe podiumurile de modă, Monica rămâne la fel de frumoasă, iar timpul a fost blând cu ea. După ce a locuit în Statele Unite pentru mai bine de un deceniu, Monica Bîrlădeanu s-a întors în România, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul Valeriu Gheorghiță.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, în pregătiri pentru nuntă

După ce relația lor a fost făcută publică, mulți s-au întrebat care este diferența de vârstă între Monica și Valeriu. Între ei nu există o diferență semnificativă, ci doar de trei ani, Monica fiind cu trei ani mai mare decât Valeriu, cel care a coordonat campania de vaccinare împotriva coronavirusului. Astfel, Monica are 45 de ani, iar Valeriu, 42.

Actrița și medicul au pus la punct toate detaliile pentru nunta lor și au trimis deja invitațiile, potrivit surselor Cancan. Evenimentul va avea loc în toamna acestui an, pe 5 octombrie 2024. Nașii vor fi prietenii lor apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache.

Cei doi au optat pentru o locație deosebită pentru nunta lor: Palatul Snagov, care oferă un decor de poveste. Invitații vor fi obligați să respecte un dress code stabilit de Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță – Black Tie.

Monica Bîrlădeanu are o relaţie de o bună bucată de vreme cu medicul militar Valeriu Gheorghiță, directorul Spitalului SRI, iar acest lucru nu mai este pentru nimeni un secret. Multă vreme, actrița a preferat să ţină povestea lor departe de ochii publicului, însă este tare mândră la braţul lui. Recent, cuplul a fost surprins la o sesiune de shopping, iar alături de aceștia era și băiatul medicului Gheorghiţă.

Vedeta de la ProTV şi Valeriu Gheorghiţă au dat o raită din magazinele unui centru comercial. Cum urma să înceapă şcoala, băiatul medicului avea nevoie de rechizite noi, haine, dar şi gadget-uri de ultimă generaţie.

Recent, Monica Bîrlădeanu a purtat o ținută spectaculoasă la o nuntă în Toscana.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024