Prima pagină » Actualitate » Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta

27 iun. 2024, 08:21,
BZI.ro, în Actualitate

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc în toamna acestui an. Controversata creatoare de modă Dana Budeanu a fost cea care a făcut public anunțul viitoarei căsătorii dintre actriță și medic, pe rețelele sociale.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc!

Cuplul Monica Bârlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță este pe cale să treacă la nivelul următor, întrucât cei doi îndrăgstiți par să-și facă planuri de nuntă.

Designerul Dana Budeanu a fost cea care a postat, pe contul său oficial de Instagram, că actrița și iubitul ei și-ar uni destinele în fața familiei și prietenilor în luna octombrie a acestui an. Momentan, niciuna dintre vedete nu a confirmat zvonurile.

Monica Bîrlădeanu, cunoscută actriță și prezentatoare de televiziune din România, și Valeriu Gheorghiță, medic și coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, au început să fie în atenția publicului în privința relației lor amoroase în cursul anului 2023.

Relația lor a fost inițial una discretă, fără expunere publică excesivă. Monica și Valeriu au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioși ai presei și ai publicului, concentrându-se mai mult pe intimitatea și armonia personală.

Amândoi sunt personalități publice cu cariere distincte, dar care au în comun dedicarea și profesionalismul în domeniile lor de activitate.

După ce relația lor a devenit publică, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au primit multă atenție din partea media și a fanilor.

Cu toate acestea, au continuat să mențină un profil relativ scăzut, oferind rareori detalii intime despre viața lor personală. Ambii au fost discreți în declarații, subliniind importanța intimității și a respectului reciproc.

Monica Bîrlădeanu nu stă pe banii lui Valeriu Gheorghiță

Monica Bârlădeanu a fost mereu apreciată pentru frumusețea și talentul său, iar Valeriu Gheorghiță a câștigat recunoașterea publică prin eforturile sale în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Relația lor a fost văzută de mulți ca o îmbinare interesantă între lumea divertismentului și cea medicală, atrăgând astfel curiozitatea și simpatia publicului.

Cei doi sunt discreți în privința relației lor, însă pare că această conexiune devine din ce în ce mai strânsă. În ceea ce privește activitatea profesională, Monica Bîrlădeanu a continuat să fie implicată în diverse proiecte cinematografice și de televiziune, în timp ce Valeriu Gheorghiță și-a continuat activitatea în domeniul medical, contribuind la sănătatea publică. Deși au cariere solicitante, au găsit echilibrul necesar pentru a-și construi și consolida relația.

Dacă mulți s-au gândit că frumoasa actriță nu are prea multe proiecte care să îi aducă bani, ei bine, Monica Bîrlădeanu a postat pe internet un videoclip în care contrazice gurile rele!

Mai exact, Monica Bîrlădeanu face reclamă la „Nativo Showroom”, o locație ideală pentru cei ce își doresc să își renoveze casa sau să amenajeze locuința într-un mod deosebit.

„Dacă vă renovați casa, living-ul, baia sau doar un singur perete, în punctul ăsta cred că am sugestii de materiale și finisaje pentru orice! Ajung în curând expert level.

Am fost recent la @Nativo.showroom după gresie pentru terasă și am regretat amarnic că aveam deja celelalte finisaje cumpărate pentru că ce am găsit la ei mi-a dat un pic lumea peste cap.

În primul rând au un showroom cum n-am văzut la nimeni în București pe finisaje, gândit de un mega arhitect. În caz că nu ai o idee clară în legătură cu ce merge orice, te asigur că vei descoperi aici.

Poate și pentru că e business de familie, poate de aceea sunt sunt atât de prezenți în relația cu clienții, nu știu…dar e de bine”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Astfel, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc în toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *