Prima pagină » Cancan » Monica Bîrlădeanu s-a adaptat de minune în familia lui Gheorghiţă. Și-a luat în serios rolul de „mamă”

Monica Bîrlădeanu s-a adaptat de minune în familia lui Gheorghiţă. Și-a luat în serios rolul de „mamă”

09 sept. 2024, 10:24,
în Cancan

Frumoasa actriță Monica Bîrlădeanu s-a adaptat de minune în familia lui Valeriu Gheorghiţă, viitorul ei soț. Cuplul a fost surprins în weekend, împreună cu băiatul medicului, la o sesiune de shopping într-un centru comercial. În altă ordine de idei, doar o lună îi mai desparte pe Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță de momentul în care vor ajunge în fața altarului.

Monica Bîrlădeanu are o relaţie de o bună bucată de vreme cu medicul militar Valeriu Gheorghiță, directorul Spitalului SRI, iar acest lucru nu mai este pentru nimeni un secret. Multă vreme, actrița a preferat să ţină povestea lor departe de ochii publicului, însă este tare mândră la braţul lui. Recent, cuplul a fost surprins la o sesiune de shopping, iar alături de aceștia era și băiatul medicului Gheorghiţă.

Monica Bîrlădeanu s-a adaptat de minune în familia lui Gheorghiţă

Monica Bîrlădeanu pare că s-a integrat perfect în familia iubitului său. Sau să-i spunem soţ? Se zvoneşte că actriţa ar fi spus „DA” în mare secret, după ce partenerul său a apărut la un eveniment cu verigheta pe deget.

Până când adevărul va ieşi la iveală, Cancan i-a surprins într-o zi obişnuită din viaţa lor. După cum se poate vedea, actriţa exersează serios rolul de „mamă vitregă” şi am putea spune că se descurcă de minune. Actriţa are o relaţie apropiată cu copilul partenerului său.

În weekendul trecut, vedeta de la ProTV şi Valeriu Gheorghiţă au dat o raită din magazinele unui centru comercial. Cum urma să înceapă şcoala, băiatul medicului avea nevoie de rechizite noi, haine, dar şi gadget-uri de ultimă generaţie. Cumpărăturile s-au desfăşurat în armonie şi voie bună, semn că tuturor le face plăcere să meargă la shopping.

După ce i-au înnoit garderoba, Monica şi Valeriu Gheorghiţă au făcut o ultimă oprire cu adolescentul într-un magazin cu dispozitive electronice. S-au uitat la ce a mai apărut nou pe piaţă în materie de telefoane şi tablete. Au purtat acolo o discuţie şi se pare că actriţa de la ProTV chiar are un cuvânt de spus în familie. Tânărul a ascultat-o atent şi cu siguranţă i-a urmat sfaturile.

Monica Bîrlădeanu ajunge în fața Altarului

Potrivit unor surse, actrița ar urma să devină soția lui Valeriu Gheorghiță chiar în această toamnă, pe 5 octombrie. Totodată, după cununia celor doi, petrecerea de nuntă ar urma să se desfășoare la Palatul Snagov.

Cei doi au pus la punct toate detaliile pentru eveniment și ar fi trimis deja și invitațiile. Cununia religioasă și nunta ar urma să aibă loc în data de 5 octombrie 2024, iar nași le vor fi doi prieteni apropiați.

Locația aleasă de miri este una specială. Mai exact, nunta se va desfășura la Palatul Snagov, într-un cadru de vis. Până acum, cei doi nu au făcut declarații despre nuntă, dar nici n-au infirmat zvonurile care circulă. Între timp, Monica Bîrlădeanu se bucură de vacanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *