Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Anghel și-a uimit fanii cu noul look. Artista arată diferit față de cum o știam

Monica Anghel și-a uimit fanii cu noul look. Artista arată diferit față de cum o știam

20 ian. 2023, 10:25,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita interpretă Monica Anghel și-a uimit fanii cu noul look abordat, vedeta arătând total diferit față de cum o știam cu ani în urmă. Noua ei imagine se datorează și faptului că artista a reușit să scape de peste 30 de kilograme în urmă cu ceva timp. În prezent, Monica Anghel susține că se simte o altă persoană de când și-a schimbat stilul de viață.

Monica Anghel a reușit să slăbească foarte mult și are acum o siluetă de invidiat. Recent ea a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și i-a lăsat pe fani fără cuvinte. A primit foarte multe laude și felicitări pentru modul în care aparițiile ei s-au transformat în ultima perioadă.

Monica Anghel și-a uimit fanii cu noul look

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbiz-ul autohton, mândrindu-se cu o carieră de câteva decenii. De câțiva ani, artista în vârstă de 51 de ani și-a schimbat complet stilul de viață și a reușit să scape de mai multe kilograme nedorite. Astfel că în prezent ea are o siluetă de invidiat, dar și un nou look, proaspăt.

După ce a slăbit enorm de mult, Monica Anghel a adoptat noi stiluri vestimentare dar și alte coafuri, care i-a scos trăsăturile în evidență și pe care nu multe femei au curajul să le poarte. Mai mult, în ultima vreme, artista se preocupă și mai mult de aspectul ei fizic, astfel că frecvent ea apare pe rețelele de socializare în diferite posturi. Fanii nu au rămas indiferenți la schimbările de look ale Monicăi Anghel și au reacționat pozitiv în acest sens.

„Ești altă persoană, îți stă minunat! Dar indiferent de schimbările pe care le faci, rămâi același om frumos, artist talentat, apreciat și iubit!”
„Nu că nu ai fi frumoasă, ești superbă, dar eu cred că părul lung chiar te-a întinerit cu 20 ani”, au fost câteva dintre comentariile primite de Monica Anghel.

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească

Recent, Monica Anghel a povestit cum a reușit să slăbească. Toată lumea știe că în anul 2017 ea a suferit o operație la coloană care a forțat-o ulterior să își schimbe stilul de viață. În descurs de un an, celebra artistă a scăpat de peste 30 de kilograme și a ajuns la o formă de invidiat. În ultima perioadă, însă, ea arată din ce în ce mai bine.

Acum Monica Anghel ține post intermitent, adică mănâncă numai între anumite ore, după cum a dezvăluit chiar ea într-un interviu acordat revistei Viva. Totodată, cântăreața a renunțat la carbohidrați și la dulciuri de când și-a schimbat stilul de viață.

„Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, pot mânca atât cât vreau, pentru că nu îngrașă. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a mai dezvăluit Monica Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *