Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Anghel recunoaște că a slăbit din cauza unor probleme grave de sănătate: „Piciorul drept aproape nu mai era funcțional”

Monica Anghel recunoaște că a slăbit din cauza unor probleme grave de sănătate: „Piciorul drept aproape nu mai era funcțional”

15 mart. 2023, 10:32,
BZI.ro, în Radio

Artista Monica Anghel a recunoscut că a slăbit deoarece ajunsese să se confrunte cu unele probleme grave de sănătate. Totul a avut legătură cu operația suferită la coloană, când a avut nevoie de un an și jumătate de recuperare. Monica Anghel mai susține că situația ei se agravase într-atât încât îi afectase capacitatea de a merge.

Monica Anghel a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani, după ce solista a pierdut mai bine de 30 de kilograme. Artista a dezvăluit că startul slăbirii l-a dat un moment de cumpănă, în care a suferit din cauza unor probleme de sănătate. Artista a oferit detalii mai puțin cunoscute despre acea perioadă, după care a ajuns să piardă o bună parte din greutate.

Monica Anghel a slăbit din cauza unor probleme grave de sănătate

Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, arată fabulos, după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme. În prezent, vedeta se mândrește cu noua ei siluetă, iar fanii sunt din ce în ce mai surprinși de aparițiile artistei. Și totuși, puțină lume știe că pentru Monica Anghel, momentul pierderii în greutate a coincis cu o problemă de sănătate la coloană. Vedeta s-a operat la coloană deoarece ajun sese să-i fie afectată capacitatea de a merge. Astfel, acest lucru a făcut-o să-și dorească o viață mai bună și mai sănătoasă.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Monica Anghel a vorbit despre operația la coloană și decizia de a-și transforma viața. Artista a povestit cum a slăbit, ajungând acum să cântărească 58 de kilograme.

„Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea. Mâncam prost, mâncam oricând. Am făcut recuperare un an și șase luni după operația pe coloană. Piciorul drept aproape că nu mai era funcțional. În tot acest timp am început să și slăbesc. Am slăbit 30 de kilograme într-un an și șase luni.

A venit pandemia, m-am mai îngrășat puțin. De trei ani țin legătura cu un medic diabetolog și nutriționist, am făcut și sport. Toate analizele mele sunt impecabile. Însă înainte de a avea probleme cu coloana erau foarte proaste”, a povestit Monica Anghel.

S-au făcut multe comentarii rătăcioase cu privire la înfățișarea sa

Totodată, Monica Anghel a vorbit în emisiunea amintită și despre reacțiile negative cu care se confruntă în mediul online, după transformarea fizică.

„Cel mai important atunci când vrei e schimbi ceva, e să nu te gândești că ții o dietă. Dieta are un timp limitat. Dacă vrei să-ți schimbi viața și să fii mai sănătos, se schimbă totul. Nu trebuie să o privești ca pe un chin, devii frustrat înainte de a încep.

Partea mai puțin plăcută e răutatea oamenilor, pe care nu pot să o înțeleg. Nu-ți poți imagina în ce hal mă fac unele persoane, este peste puterea oricărui om normal. Îți stă mintea-n loc. Oameni care nu mă cunosc, care poate nu știu nimic despre mine”, a mai declarat Monica Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *