Monica Anghel, criticată pe vremea când era grasă. Frumoasa artistă este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos

04 mai 2022, 08:40
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Monica Anghel, a fost aspru criticată pe vremea când era grasă. Îndrăgita cântăreață și actriță s-a luptat cu kilogramele în plus mai mulți ani, dar a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și ambițioasă. În ultima vreme, Monica Anghel a trecut prin transformări fizice uluitoare și și-a schimbat complet stilul de viață. Aceasta atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene, iar noul look i se potrivește de minune. Frumoasa artistă este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos.

Monica Anghel, criticată de cei din jur pe vremea când era grasă

Monica Anghel se bucură de aprecierea publicului autohton și de admirația colegilor de breaslă. La vârsta de 50 de ani, vedeta are o carieră artistică impresionantă și se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă. Energică și mereu zâmbitoare, cântăreața are succes pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită.

Artista are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani alături de Marian Caraivan și un băiețel superb de care este tare mândră. Monica Anghel este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, Monica Anghel a avut parte de critici și replici dure din partea celor din jur pe vremea când era grasă. Vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus mai mulți ani, însă a reușit să slăbească spectaculos, spre surprinderea fanilor. Cântăreața a recunoscut că a fost multă vreme ținta răutaților unora din cauza greutății sale. Extrem de ambițioasă, artista și-a schimbat complet stilul de viață și a reușit să ajungă la forma fizică mult dorită. Vedeta a slăbit peste 30 de kilograme, iar în prezent face furori cu fizicul de invidiat.

Mai mult, artista a optat pentru un nou look, care o întinerește și îi pune în evidență trăsăturile. Celebra cântăreață este mândră de cum arată și își dorește să se mențină în formă cu un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și mult sport.

„Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. (…) Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut.”, a declarat artista.

O altă vedetă care se menține în formă și arată spectaculos la vârsta de 53 de ani este Maria Buză. Aceasta are o familie frumoasă și o carieră artistică de succes. De împliniri pe plan profesional și personal are parte și Diana Matei. În pofida momentelor tensionate din viața de cuplu, cântăreața se declară fericită și împlinită alături de soțul ei.

Cum se menține în formă artista după ce a slăbit spectaculos

Monica Anghel a demonstrat tuturor cât este de ambițioasă și a reușit într-un timp scurt să slăbească peste 30 de kilograme. Îndrăgita artistă s-a schimbat radical, spre încântarea admiratorilor ei. Vedeta și-a surprins fanii cu noul look și silueta de invidiat. Aceasta a mărturisit în repetate rânduri că lupta cu kilogramele nu a fost ușoară, dar a reușit să ajungă la înfățișarea și greutatea mult dorită.

Monica Anghel a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine la vârsta de 50 de ani.

„Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin. Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber.”, a precizat vedeta.

Mai mult, artista a recunoscut că familia ei a adoptat același stil de viață sănătos și se bucură împreună de multe activități în aer liber.

„Și familia mea a adoptat cumva același stil de viață. Soțul meu, de exemplu, este cu peștele, îi place să meargă la pescuit, mie nu îmi place pentru că e prea static. Dar îl ducem pe el la pescuit și eu cu Aviv mergem în altă parte, facem diverse alte lucruri.”, a mărturisit îndrăgita cântăreață.

Monica Anghel reușește de minune să îmbine viața de familie cu profesia. În curând, vedeta va juca într-un serial de comedie numit ,,Strada Speranței”, care va debuta la Kanal D. Cu toate că a făcut multe sacrificii atât în viața de familie, dar și în carieră, vedeta nu are regrete și se declară o femeie fericită și împlinită.

De provocări pe plan personal și profesional a avut parte și frumoasa artistă Emilia Popescu. La vârsta de 56 de ani, vedeta are o carieră impresionantă și o poveste de viață uluitoare.

Monica Anghel a avut parte de critici dure pe vremea când era grasă, dar a reușit să slăbească spectaculos, iar în prezent face furori cu forma fizică de invidiat. Îndrăgita cântăreață se bucură de aprecierea publicului și se mândrește cu familia ei frumoasă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *