Prima pagină » Cancan ultimă oră » Monica Anghel, adevărul despre căsnicia ei. De ce nu a luat numele soțului său

Monica Anghel, adevărul despre căsnicia ei. De ce nu a luat numele soțului său

20 iul. 2022, 20:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Monica Anghel nu a vrut să ia numele soțului după căsătorie. Acum, artista a vorbit despre căsnicia cu Marian Caraivan, bărbatul cu care are un copil, dar a explicat și care este adevăratul motiv pentru care nu a luat numele soțului ei.

În fiecare familie există situații dificile și momente tensionate, însă în cazul Monicăi Anghel nu s-a discutat niciodată de despărțire. Vedeta a dezvăluit care este secretul căsniciei cu Marian Caraivan.

Monica Anghel: „Nu s-a pus problema de o despărțire între noi”

Monica Anghel a spus că în toate cîsniciile există momente dificile, însă este important ca partenerii și treacă împreună peste discuțiile în contradictoriu cu înțelegere, înțelepciune și calm. Despre ea și soțul ei, vedeta a spus că nu s-a pus problema de o despărțire niciodată.

„Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darămite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi”, a dezvăluit Monica Anghel.

Cât despre faptul că nu a luat numele de familie al soțului ei, vedeta a spus că este vorba strict de birocrație, deoarece trebuia să schimbe toate actele și ar fi fost mai complicat.

„Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa”, a spus artista pentru sursa mai menționată.

Monica Anghel se află la a doua căsătorie

Artista a mai fost căsătorită, Monica Anghel a mai fost căsătorită din 1994 până în 1995 cu Andrei Carandino.

Întrebată ce greșeli nu ar mai repeta din căsătoria anterioară, vedeta a răspuns: „Nu mi-am pus niciodată această întrebare. Nu sunt perfectă, nici cea mai bună, mă iei așa cum sunt. Și eu iau omul de lângă mine la fel. Nu pot spune că au fost greșeli, așa a fost să fie. În viață se întâmplă și astfel de lucruri, oamenii se și despart”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *