Prima pagină » Radio » Actualitate » Monica Anghel a spus motivul pentru care a slăbit 30 de kilograme: „Dacă nu aveam…”

Monica Anghel a spus motivul pentru care a slăbit 30 de kilograme: „Dacă nu aveam…”

05 iul. 2022, 09:32,
BZI.ro, în Radio

Monica Anghel arată senzațional la 50 de ani, mai ales după ce a slăbit 30 de kilograme și a demonstrat că e în stare de orice. Astfel, vedeta a câștigat lupta cu kilogramele în plus și și-a schimbat total stilul de viață. Și totuși, multă lume s-a întrebat cum a reușit Monica Anghel să slăbească atât de mult, iar răspunsul artistei nu a întârziat să apară!

După ce a slăbit spectaculos un număr impresionant de kilograme, toată lumea a fost curioasă să afle cum își menține Monica Anghel silueta. La vârsta de 50 de ani, vedeta se poate considera cu adevărat împlinită, mai ales după ce a ajuns la rezultatul mult dorit. Recent, ea a fost invitată la emisiunea „La cină” și a spus cum a ajuns la greutatea pe care o are în prezent, dar și cât a durat întregul proces.

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme din cauza problemelor de sănătate

Ei bine, Monica Anghel a fost nevoită să slăbească după ce a aflat că se confruntă cu diferite probleme de sănătate. Astfel, vedeta a început să adopte un stil de viață mai sănătos, să fie mult mai atentă la ceea ce mănâncă și să facă sport. Potrivit acesteia, procesul a fost unul lung și destuld e anevoios, însă a reușit să scape de 30 de kilograme într-un an și trei luni. Invitată la o emisiune de televiziune, îndrăgita artistă a vorbit deschis despre metoda la care a apelat pentru a scăpat de kilogramele în plus.

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. «Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el», mi-a zis doamna doctor.

N-a fost cazul să apelez la așa ceva. Mi se întâmplă o dată la nu știu câte luni să mănânc o prăjitură. Sau să beau un pahar de vin, cum o fac cu voi, aici. Fac sport în fiecare zi. Și datorită băiețelului meu care merge la kempo, de trei ori pe săptămână. La început, îl așteptam în mașină, câte două ore și jumătate. Apoi, am vorbit cu sensei-ul lui, care m-a lăsat să mă antrenez lângă locul unde fac ei antrenament”, a povestit Monica Anghel.

La ce a renunțat Monica Anghel

De când și-a schimbat stilul de viață, îndrăgita cântăreață face sport zilnic, are un meniu echilibrat și a renunțat la alcool aproape complet. Conform spuselor ei, de când a aflat că acesta dă poftă de mâncare, a început să-l evite.

„Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin. Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber”, a mai spus Monica Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *