Prima pagină » Actualitate » Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! La ce alimente a renunţat

Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! La ce alimente a renunţat

22 oct. 2024, 08:29,
în Actualitate

Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme, după ce, în urma unei operații la coloană, medicii i-au recomandat să acorde o atenție sporită sănătăţii sale. De atunci, vedeta a reuşit să-şi menţină greutatea cu ajutorul unei diete echilibrate şi a unui stil de viaţă activ. Vedeta a povestit la ce aliemnte a renunțat pentru a da jos kilogramele.

Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme

Monica Anghel a reuşit să slăbească 40 de kilograme şi a urmat o dietă pentru a se menţine în formă, fiind obligată să renunțe la anumite alimente.

Mai mult, Monica Anghel nu doar că face sport, ba, chiar a devenit instructor de fitness. Din punct de vedere al alimentaţiei, printre preferatale sale se numără merele ionatane, care au devenit un înlocuitor pentru dulciuri. Deși ocazional consumă ceva dulce, cum ar fi o prăjitură cu frișcă naturală sau înghețată de vanilie, Monica Anghel preferă alimente naturale și sănătoase.

„Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr. Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune! Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place. În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet”, a spus artista.

Ce aliemnte evită Monica Anghel

Vedeta a dezvăluit că dieta ei constă în mese mici, care includ carne, pește, ouă, brânză și salate, evitând combinațiile de alimente.

„Nu mai mănânc combinații de alimente. M-am dezobișnuit. Mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea. Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, a menționat Monica Anghel.

În perioada de recuperare, după operația la coloană, Monica Anghel a mers la psiholog pentru a fi ajutată în procesul de slăbire.

„Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea”, a menționat Monica Anghel, ce a slăbit 40 de kilograme și a reușit să se păstreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`