Prima pagină » Local » Momentul producerii accidentului rutier din Alexandru cel Bun, în care au fost implicate un tramvai şi un autoturism – VIDEO

Momentul producerii accidentului rutier din Alexandru cel Bun, în care au fost implicate un tramvai şi un autoturism – VIDEO

06 aug. 2021, 12:17,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

Camerele de supraveghere din zona Minerva, din cartierul Alexandru cel Bun, au surprins momentul producerii accidentului rutier, în care un autoturism a intrat în coliziune cu un tramvai al Companiei de Transport Public Iaşi.

Pe imaginile suprinse de camere se poate observa cu exactitate cum șoferul autoturismului Fiat semnalizează stângă și intră pe banda destinată tramvaiului. Vatmanul nu a putut evita impactul cu vehiculul și l-a acroșat. În urma impactului, tramvaiul a deraiat de pe șine.

Accident rutier în Alexandru cel Bun. Un autoturism a intrat în coliziune cu un tramvai CTP Iași

Astăzi, 6 august 2021, la ora 10.45 a avut loc un accident rutier la Iași. Conform reporterilor BZI, incidentul auto a avut loc în zona Familial, Minerva, din cartierul Alexandru cel Bun.

Potrivit declarațiilor vatmanului, șoferului i s-a blocat volanul și a pierdut controlul asupra direcției de mers.

În urma impactului destul de sever, tramvaiul a deraiat de pe șine și șoferul în vârstă de 70 de ani a rămas încarcerat. La fața locului s-au deplasat forțele de intervenție, care au reușit cu succes să-l scoată pe bărbat din fiarele contorsionate.

Medicii ieșeni l-au transportat la Spitalul Sf. Spiridon.

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe vatman, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili ce s-a îmtâmplat cu exactitate la fața locului și măsurile care se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`