Prima pagină » International » Momentul în care un pompier s-a aruncat în râu pentru a-i salva pe cei trei tineri luați de viitură! Ce s-a întâmplat înainte să ajungă la ei
Momentul în care un pompier s-a aruncat în râu pentru a-i salva pe cei trei tineri luați de viitură! Ce s-a întâmplat înainte să ajungă la ei

Momentul în care un pompier s-a aruncat în râu pentru a-i salva pe cei trei tineri luați de viitură! Ce s-a întâmplat înainte să ajungă la ei

07 iun. 2024, 13:41, 2 ,
BZI.ro, în International

A apărut filmarea cu momentul în care un pompier s-a aruncat în râu pentru a-i salva pe cei trei tineri luați de viitură. Cu toate încercările salvatorilor, curenții apei au fost prea puternici și nu s-a putut ajunge în timp util la Patrizia, Bianca și Cristi. Trupurile neînsuflețite ale celor două tinere au fost găsite, însă tânărul este căutat în continuare.

Recent a fost postat un clip video cu momentul în care un pompier încearcă să ajungă la cei trei tineri care au fost luați de viitură în Italia. Din păcate, salvatorul nu a reușit să ajungă la ei din cauza curenților foarte puternici.

Momentul în care un pompier s-a aruncat în râu pentru a-i salva pe cei trei tineri luați de viitură

Apar noi informații legate de tragedia petrecută în Italia. Din nefericire, Patrizia, Bianca și Cristi au fost luați de apele râului Natisone. Aceștia nu au reușit să scape și asta pentru că au fost luați de curenții mult prea puternici. Cu toate acestea, se pare că au fost doar la un pas să fie salvați. Mai precis, un pompier s-a aruncat în apă și a încercat să ajungă la ei, însă nu a reușit din cauza apei.

Patrizia, Bianca și Cristi sunt tinerii care au fost luați de viitură în Italia. Aceștia nu au avut nicio șansă în fața curenților din râul Natisone, deși au încercat din răsputeri să se salveze. Acum au apărut noi imagini cu pompierul care a încercat să ajungă la ei și să-i scoată din apă. Din păcate și de această dată curenții s-au dovedit a fi mult prea puternici și l-au împiedicat să avanseze până la cei trei tineri.

Din imaginile publicate de Corriere della Sera, se vede foarte clar când pompierul s-a aruncat în râu, încercând să ajungă la ei. Tot momentul a fost filmat de trecătorii care se aflau pe podul din apropiere. Aceștia au asistat la scenele de groază.

„În acea zi blestemată de 31 mai, un pompier eroic – specializat în salvări pe râu – a încercat să le salveze pe Bianca Doroș, Patrizia Cormos și Cristian Molnar, scufundându-se în apele tot mai agitate ale râului Natisone”, se arată în publicația menționată anterior.

Curenții viiturii au fost prea puternici

În imagini se vede cum Patrizia, Bianca și Cristi stau îmbrățișați, așteptând să fie salvați din calea apelor. Trecătorii au văzut momentul cumplit când pompierul a încercat să înoate până la ei, însă în zadar. Curenții au fost mult prea puternici și nu a reușit să înainteze până la insuliță. Colegii săi l-au ținut ancorat de un stâlp cu o frânghie de un stâlp. Când a realizat că nu poate, a fost nevoit să se întoarcă pe malul râului, alături de colegii săi.

„Deși videoclipul se concentrează pe momentele acestei încercări disperate, între timp, alți pompieri au montat un sistem de frânghii, legate de camionul cu scară cu care ajunseseră pe Podul Roman, pe care le-au aruncat apoi în jos într-o încercare disperată de a le întinde peste cei trei băieți”, notează Corriere della Sera.

Familiile și prietenii celor trei tineri sunt în stare de șoc și nu pot accepta nici acum vestea că o astfel de tragedie s-a putut întâmpla. Trupurile celor două fete au fost descoperite abia pe 2 iunie, iar Cristian este în continuare căutat.

Comentarii
  • aici se ajunge cu AI si tictoc si altele
    stati linistiti
    se gasesc mamae noi tot timpul pentru prosti

  • Inca o dovada ca povestea cu drobul de sare nu e doar poveste. E o minune ca cei trei au reusit sa ajunga la venerabila varsta de 20 de ani, insa o minune nu tine mult vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *