Prima pagină » Actualitate » Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO

Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO

19 iul. 2024, 12:14, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

În orașul Leeds din Anglia este o revoltă în toată regulă după ce polițiștii britanici au luat doi copii pentru ai duce într-un centru social. Pe imagini se poate vedea că polițiștii britanici fac scut în fața mulțimii furioase.

Vă aducem aminte faptul că o revoltă a pornit în Leeds unde o mașină de poliție a fost răsturnată și unui autobuz i s-a dat foc.

Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor!

Conform declarațiilor făcute de un rrom, polițiștii din Leeds, Anglia, ar fi făcut un abuz atunci când au luat cu forța copiii. Se pare că unul dintre copii s-a rănit jucându-se cu alți copii. A doua zi copilului i-a apărut un hematom în zona capului, acesta fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, polițiștii și protecția copilului s-au autosesizat luând cu forța atât copilul rănit cât și pe sora acestuia mai mare:

”Un copil s-a jucat cu alții copii. În joacă cei mici s-au lovit, iar copilul a fost rănit în zona capului. În acea zi nu a avut nimic, dar a doua zi acestuia i-a apărut o umflătură în zona capului. Mama lui l-a dus de urgență la spital de unde polițiștii şi protecția copilului s-au autosesizat. Vă întreb pe voi, dacă mama nu avea grijă de copil, îl mai ducea la spital ca să-l trateze? Este un abuz. ” a spus unul dintre persoanele de etnie rromă împlicate în scandal.

În timpul tumultului, două autobuze au fost incendiate. Un purtător de cuvânt al First bus (companie de transport în comun) a declarat:

„Două dintre vehiculele noastre au fost prinse în dezordinea publică în zona Harehills din Leeds în această seară Putem confirma că ambii șoferi nu sunt răniți și nu avem raportări de răniri ale pasagerilor. Unul dintre vehiculele noastre a fost incendiat, dar era gol, deoarece clienții au fost transferați anterior într-un alt autobuz împreună cu șoferul.”

Ce știm despre ce s-a întâmplat în Leeds

Zona în care s-au produs incidentele reprobabil este o zonă în care locuiesc numeroși români de etnie rromă. Totuși, aceștia nu sunt majoritari pentru că există o comunitate musulmană care acaparează 40% din zonă. Zona respectivă este cunoscută ca fiind o zonă ”fierbine” existând numeroase scandaluri care, de cele mai multe ori, au fost provocate de comunitatea musulmană.

Poliția din West Yorkshire a fost chemată la o adresă de pe Luxor Street, Harehills, în jurul orei 17:00, joi, 18 iulie. Ofițerii au participat după raportarea unei „tulburări în curs de desfășurare” care implică lucrători de la protecția copilului și copii.

Imagini șocante de pe rețelele de socializare au arătat grupuri mari de oameni care iau parte la tulburare . Într-un videoclip, un copil poate fi văzut aruncând un scuter spre o mașină de poliție, în timp ce alții o scutură dintr-o parte în alta.

Alte videoclipuri arată că în jurul orei 21.36, membrii mulțimii au fost văzuți aplaudând și aruncând obiecte în dube când părăseau locul. Un elicopter de poliție a patrulat în zonă, iar polițiștii britanici au avut ordine clare pentru ca să părăsească zona de urgență pentru că siguranța lor nu era garantată.

 

 

Comentarii
  • cel mai probabil, englezoii o sa dea copiii unui cuplu de homosexuali

  • Exact! Se antrenează pe minorități. Vor începe această activitate și la scară mai largă.

  • Cel mai dureros pentru gypsani este de fapt că lea confiscat sursa de venituri profitabile in anglea !, cine mai iese la stradă , in magazine , in mijloacele de transport și stații aglomerate mîine la produs ? Nici banii , alocațiile pentru puradei nu mai vin , nadol să rămănă așa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *