Prima pagină » Cancan ultimă oră » Momentul dureros în care soția lui Alexandru Arșinel a venit să-și ia rămas bun de la actor. Marilena se deplasează în căruciorul cu rotile

Momentul dureros în care soția lui Alexandru Arșinel a venit să-și ia rămas bun de la actor. Marilena se deplasează în căruciorul cu rotile

01 oct. 2022, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Astăzi, la Teatrul „Constantin Tănase”, are loc priveghiul lui Alexandru Arșinel. Cu puțin timp în urmă, soția marelui actor, Marilena, a venit în cărucior cu rotile să-și ia rămas bun de la cel care i-a fost partener de viață pentru mai bine de jumătate de secol. Momentul dureros a fost difuzat la Antena Stars.

Marilena Arșinel a venit să-și ia rămas bun de la soțul ei, la Teatrul „Constantin Tănase”, unde toți cei care l-au iubit și admirat pe Alexandru Arșinel pot veni să-i aducă un ultim omagiu. Soția marelui actor a ajuns la priveghi în căruciorul cu rotile, aceasta fiind singura modalitate în care se poate deplasa.

Momentul în care soția lui Alexandru Arșinel a venit să-și ia rămas bun de la actor

Copiii ei și ai actorului, Bogdan și Cristian, au fost cei care au adus-o pe mama lor la sicriul tatălui lor. În mod vizibil, starea de sănătatea Marilenei Arșinel nu este una bună, mobilitatea ei fiind afectată de ani buni, în urma unui accident grav pe care l-a suferit.

În 2016, Alexandru Arșinel anunța că soția lui se poate deplasa doar cu ajutorul unui cadru, după ce a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea ei s-a agravat în timp.

“Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare masură”, explica regretatul actor la momentul respectiv.

Marilena Arșinel, mesaj emoționat pe coroana cu flori depusă lângă sicriu

Cu doar câteva ore în urmă, lângă sicriul celebrului actor s-au strâns zeci de coroane de flori de la toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pe parcursul vieții. Cea adusă din partea soției lui a ieșit în evidență cu ușurință, fiind făcută din orhidee și cu o panglică pe care era scris un mesaj emoționant.

„Te voi iubi mereu!” Soția Marilena”, este mesajul scris pe coroana de flori depusă de soția regretatului actor Alexandru Arșinel.

Celebrul actor va fi înmormântat duminică, 2 octombrie, în cimitirul Bellu. Acesta și-a pregătit locul de veci din timpul vieții, astfel că detalii precum crucea cu numele său sunt deja puse la punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *