Prima pagină » Local » Momente greu de imaginat! Măcel pe terasa unui bar din Iași. Un tânăr, atacat în timp ce își bea berea
Momente greu de imaginat! Măcel pe terasa unui bar din Iași. Un tânăr, atacat în timp ce își bea berea

Momente greu de imaginat! Măcel pe terasa unui bar din Iași. Un tânăr, atacat în timp ce își bea berea

12 oct. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Momente greu de imaginat pe terasa unui bar din Iași. Un tânăr a fost atacat în timp ce își bea berea, ajungând în stare gravă la spital

De nedescris! Un tânăr din județul Iași a fost atacat pe terasa unui bar din județul Iași, în timp ce își bea berea. Alexandru Cucu a început să-l înjure și să-l amenințe până s-a lăsat cu o bătaie sângeroasă. Victima s-a ales cu dinții scoși și cu niște fracturi, necesitând intervenție de urgență.

Măcel pe terasa unui bar din Iași. Un tânăr, atacat în timp ce își bea berea

Alexandru Cucu a lovit persoana vătămată cu pumnul în zona feței, cauzându-i leziuni sângerânde, inclusiv căderea dinților. Ulterior, a izbucnit din nou o dispută verbală, aceștia înjurându-se și îmbrâncindu-se reciproc, provocând scandal public atât în incinta localului, cât și pe terasa acestuia. Incidentul a durat aproximativ 60 de minute, timp în care mulți dintre tinerii prezenți au părăsit localul, fiind indignați de cele întâmplate. Persoana vătămată a plecat către locuință la insistențele soției sale și ale echipajului de poliție care s-a prezentat la fața locului.

„În seara de 10.03.2018, în intervalul orar 19:00 – 20:00, inculpatul, în timp ce se afla în incinta barului, cât și pe terasa acestuia, situat în zona centrală a satului, a avut un conflict fizic și verbal cu persoana vătămată, timp în care și-au adresat reciproc injurii, cuvinte pornografice și amenințări cu acte de violență, îmbrâncindu-se și lovindu-se reciproc, provocând indignarea celor circa 30 de persoane care se aflau aici, cauzându-i vătămatului leziuni care au necesitat pentru vindecare 14-16 zile de îngrijiri medicale”, au spus anchetatorii.

Ce pedeapsă a primit Alexandru

Alexandru Cucu a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și a ajuns în fața anchetatorilor pentru a da explicații. Ulterior, acesta a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu executare. Ba mai mult, a fost obligat să achite suma de 10.000 de lei persoanei vătămate, cu titlul de daune morale.

„În baza art. 38  alin. (1) C. pen. şi art. 39 alin. (1) lit. b) C. pen., a contopit pedepsele stabilite în prezenta cauză, în sensul că a aplicat pedeapsa cea mai grea, de 1 (un) an și 6 (șase) luni închisoare, la care a adăugat un spor de o treime din totalul celeilalte pedepse stabilite – sporul de 2 (două) luni închisoare – pedeapsa principală rezultantă ce urmează a fi aplicată inculpatului fiind de 1 (un) an şi 8 (opt) luni închisoare”, mai spun judecătorii.

Iată că un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat în timp ce își bea berea pe terasa unui bar.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *