Prima pagină » Cancan » Momente grele pentru Gina Pistol! Prezentatoarea Chefi la Cuțite s-a accidentat 

Momente grele pentru Gina Pistol! Prezentatoarea Chefi la Cuțite s-a accidentat 

05 mai 2022, 13:03,
în Cancan

Gina Pistol le-a comunicat fanilor săi detalii despre accident, pe Instagram. Prezentatoarea a postat și o serie de fotografii cu mâna bandajată. În ultima vreme, partenera de viață a lui Smiley își ține fanii la curent pe rețelele de socializare, expunându-și videoclipuri și fotografii din viața sa privată.

Din păcate, aceasta le-a dat fanilor o veste foarte tristă!

Gina Pistol s-a accidentat la filmări

Gina Pistol a debutat prin prezentarea unor emisiuni concurs la ProTv . Vedeta a devenit foarte cunoscută în ultima perioadă datorită rolului ei de prezentatoare în cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Aceasta este partenera de viață a lui Smiley, și mai nou, a devenit mama micuței Josephine. În trecutul său, Gina, a fost și gazda emisiunii Asia Express.

Cu toții știm cât de greu este să te împarți între carieră și viața de familie. Dar, de această dată, Gina Pistol s-a accidentat la mână în cadrul filmărilor pentru o nouă ediție a emisiunii  Chefi la Cuțite.

După intervenția cadrelor medicale, aceasta și-a surprins fanii cu o fotografie, conducându-și mașina chiar după nefericitul accident. Prezentatoarea a afirmat: ,,Am căzut alergând după iluzii”.

Cu toate că aceasta nu s-a accidentat grav, vedeta nu a ezitat să atragă atenția urmăritorilor săi, spunându-le acestora despre starea ei de sănătate: ,,Nu este decât luxat”.

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite așteaptă începutul unui nou sezon pe Antena 1. Între timp, Gina Pistol le arată fanilor săi câteva momente de pe platourile de filmare.

Ce spune Gina Pistol despre momentele de după naștere

Deși în trecut a încins mințile bărbaților cu fel de fel de apariții provocatoare, frumoasa blondină a devenit mamă de curând iar viața ei s-a schimbat total.  Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Gina susține că momentele de după naștere sunt un fenomen cât se poate de real, greu perceptibil pentru cei ce nu se află în postura de părinte. Chiar dacă sarcina a fost una lipsită de probleme, venirea pe lume a lui Josephine a modificat cu totul cursul vieții.

“Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar cumva am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu!”, ne-a declarat în exclusivitate Gina Pistol.

Sprijinul principal în dizolvarea stărilor negative pare să fi fost chiar Smiley, renumit pentru spiritul pozitiv afișat în permanență. Cântărețul și-a sfătuit iubita cu trei ani mai în vârstă să îmbrățișeze noul curs al vieții comune, pentru a se putea regăsi pe sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *