Prima pagină » Cancan » Momente grele pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat la emisiunea unde concura: ”Sper să nu vă dezamăgesc”

Momente grele pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat la emisiunea unde concura: ”Sper să nu vă dezamăgesc”

30 aug. 2021, 11:12,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Cristea a trecut prin momente grele în cadrul emisiunii “Splash, vedete la apă!”. Vedeta a fost încurajată de către soțul ei și fetițele sale, însă nu a reușit să sară în apă de la înălțime. Frica a fost mult prea mare pentru aceasta și, astfel, a renunțat chiar înainte să sară în bazin.

Deși vedeta își făcuse curaj și își dorea să sară de la trei metri, aceasta n-a reușit. În ultima clipă, a renunțat. ”Vreau să urc până la trei și să văd ce și cum. E o piatră de încercare. E foarte complicat pentru mine, am fobii cu apă”, a spus Gabriela Cristea, înainte de prima încercare.

Momente grele pentru Gabriela Cristea în cadrul emisiunii “Splash, vedete la apă!”

Celebra prezentatoare nu a reușit să treacă peste frica de înălțime și de apă, în ciuda mesajelor de încurajare pe care le-a primit de la familia ei.

Gabriela s-a dat bătută și nu a reușit să sară de la trei metri în bazin, chiar dacă toți se așteptau să o facă la un moment dat. Vedeta a părăsit în lacrimi zona de trambuline.

”Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde”, a mărturisit soția lui Tavi Clonda.

Clara și Iulia Albu au încercat s-o motiveze pe vedetă, așa cum au putut. ”Trebuie să ai foarte multă încredere în tine, totul pleacă de la cap, dar sigur o vei face, cu răbdare”, i-a spus Clara.

Iulia Albu, cea care oferă nota secretă la emisiune, i-a spus că: ” Eu mi-aș fi dorit să sari pentru toate mamele care uită de ele și care nu mai au curajul să se surprindă pe ele însele”.

Gabriela Cristea, gafă pe Instagram

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Gabriela Cristea a făcut și face eforturi mari pentru a se păstra în formă și a rămâne la o anumită greutate. În ultima vreme a fost extrem de atentă la alimentație și a încercat pe tot posibilul să se ferească de tentații.

Din dorința de a împărtăși cu internauții experiențele pe care le trăiește alături de soțul ei, vedeta tv a postat mai multe imagini pe rețeaua de socializare. Din nefericire pentru aceasta fanii au remarcat faptul ca imaginea este mult prea prelucrata si au taxat-o grav.

Prezentă în emisiunea “Splash, vedete la apă!”, Gabriela Cristea nu a putut să își depășească frica de apă și înălțime renunțând să mai sară în bazin de la înălțimea de 3 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *