Prima pagină » National » Momente emoționante la căpătâiul regretatului artist! Surorile lui Petrică Mâțu Stoian sunt răpuse de durere – FOTO

Momente emoționante la căpătâiul regretatului artist! Surorile lui Petrică Mâțu Stoian sunt răpuse de durere – FOTO

09 nov. 2021, 09:06,
în National

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea și continuă să provoace controverse în rândul oamenilor. Cortegiul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian a ajuns la Craiova unde a fost întâmpinat cu mare alai de apropiați, dar și de cei care l-au iubit și apreciat pentru talentul său.

Artistul Petrică Mâțu Stoian a murit în urmă cu câteva zile, moartea acestuia a şocat opinia publică. Nimeni nu se aştepta să moară, mai ales după ce trecuse de COVID-19. În cursul serii de luni, sicriul artistului a ajuns la Craiova. Au fost momente emoționante la căpătâiul artistului iar surorile acestuia sunt răpuse de durere.

Petrică Mâțu Stoian a fost așteptat de o mulțime de fani la Craiova

Trupul neînsufleţit al marelui artist Petrică Mâțu Stoian a ajuns luni seara în Craiova și a fost depus la Ansamblul Maria Tănase. Surorile acestuia sunt pur şi simplu răpuse de durere. Sicriul cu trupul artistului a fost depus în clădirea în care s-au strâns o mulţime de oameni. Atmosferă a fost una emoţionanta şi apropriaţii au plâns minute întregi lângă artist.

Tristeţea se observă şi în ochii lăcrimați ai fanilor. Mașina mortuară în care a fost transportat trupul regretatului artist a fost albă, una dintre culorile cu o specificație puternică: puritate, bunătate. Persoanele care l-au întâmpinat la Ansamblu au fost îmbrăcate în costum popular, portul care l-a consacrat pe marele artist al României, plecat înainte de vreme.

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian sunt răpuse de durere și cred că a fost vorba de o culpă medicală

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian s-au arătat răpuse de durere. Aceștia cred că ar putea fi vorba despre o culpă medicală şi consideră că artistul a avut parte de o procedură fără că medicii să-i controleze actele. Surorile artistului menţionează faptul că procurorii ar trebui să facă lumină în acest caz:

„Când era la spital. A făcut o procedură fără să-l controleze nici la acte, nici la nimic. Cred că a fost o greşeală. O să aflăm că au preluat procurorii cazul. Pentru el nu mai putem face nimic, dar măcar pentru oamenii care sunt acum să aflăm. Dacă nu mergea la clinica aceea nu păţea nimic. Eu asta cred. S-a chinuit în spital, cred că a făcut şi atac de panică, i-a scăzut şi tensiunea şi asta a fost. Apoi a ajuns la Terapie Intensivă şi gata. Într-o oră a fost mort. I-am zis că el e om puternic şi nu trebuie să se lase”, au spus surorile artistului.

Se pare că artistul avea ceva complicații de tip cardiac, dar nu ar fi fost ceva prea grav. Surorile lui spun că urma să se opereze la Timișoara pentru că avea o valvă la inimă, dar în mare parte se simțea bine.

Când va avea loc înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian

Conform datelor existente, Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat miercuri, 10 noiembrie în Cimitirul Ungureni din Craiova. Acesta are în cimitirul respectiv un cavou, iar pe piatra de mormânt este gravată poza acestuia. Artistul va fi înmormântat miercuri după ce slujbă de pomenire va acea loc. De înmormântare se va ocupa sora lui Petrică Mâțu Stoian.

Cine este fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian

Cântăreţul de muzica populară a fost căsătorit timp de 16 ani cu Mihaela Carmen şi au divorţat în anul 2012! Totul s-a întâmplat atunci în mare secret, între cei doi existând doar o înţelegere scrisă cu privire la împărţirea bunurilor dobândite în timpul căsniciei! Artistul a anunţat atunci despărţirea şi a declarat că fosta parteneră de viață nu a avut alte pretenţii decât să-i păstreze numele. Mihaela Carmen şi Petrică Mâțu Stoian nu au avut copii, iar artistul a mărturisit într-un interviu că au existat discuţii în cuplu pe această temă.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024