Prima pagină » Cancan » Momente de panică pentru Cristina Spătar chiar la propria nuntă. Vedetei i s-a făcut rău și a chemat Salvarea

Momente de panică pentru Cristina Spătar chiar la propria nuntă. Vedetei i s-a făcut rău și a chemat Salvarea

26 iun. 2023, 14:17,
BZI.ro, în Cancan

Toată lumea știe faptul că în acest weekend, Cristina Spătar s-a căsătorit religios cu un milionar din Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu.

Cununia religioasă a avut loc chiar în orașul natal al mirelui, iar petrecerea a fost una pe cinste, asta până când mireasa, cea care a strălucit din toate punctele de vedere, a început să acuze stări de rău.

Nu, nu și-a revenit foarte repede, astfel că au fost nevoiți să sune paramedicii, ba chiar să stea pe perfuzii două ore.

Momente de panică pentru Cristina Spătar chiar la propria nuntă

Sâmbătă, 24 iunie, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios, la câteva luni de la cununia civilă, dorindu-și să facă marele pas înconjurați de toți cei dragi. Așa cum era de așteptat, după frumoasa ceremonie din biserică, au petrecut la un restaurat de lux din Tulcea pănă la primele ore ale dimineții!

Cristina Spătar a atras toate privirile cu rochia ei care a cântărit mai bine de 10 kilograme, însă la un moment dat toată petrecerea era pe cale să se destrame.

Vedeta a petrecut pe cinste alături de cei 500 de invitați pentru a celebra unul dintre cele mai importante momente din viața ei, însă la un moment dat, cel mai probabil din cauza agitației, stresului, cât și a oboselii, a început să se simtă din ce în ce mai rău. A tot sperat că o să-i treacă și o să fie bine, însă într-un final s-a văzut nevoită să sune paramedicii pentru a-i acorda o serie de îngrijiri medicale.

În cel mai discret mod posibil, pentru a nu strica atmosfera și a nu deranja invitații, care se simțeau foarte bine, paramedicii și-au făcut simțită prezența la hotel în jurul orelor 16-18, moment în care mireasa a stat cu perfuzii pentru a se face bine. Din fericire, totul a revenit la normal apoi și s-a putut bucura alături de invitați de cea mai frumoasă seară din viața ei.

„Am chemat paramedicii la hotel, de la 16 la 18 am stat cu perfuzii, m-am simțit super epuizată. Mi-a fost puțin rău și la nuntă, dar am mers înainte! Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc acum și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la nuntă și la petrecere! A însemnat mult pentru noi!’, a declarat Cristina Spătar, conform RomâniaTV.

Unde vor petrece mirii prima vacanță pentru luna de miere

Imediat după ce și-au jurat iubire în fața altarului, chiar înainte de petrecerea de nuntă, Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, au răspuns la întrebările reporterilor.

Întrebați ce planuri au pentru luna de miere, bărbatul nu a vrut să dea prea multe detalii despre vacanța unde urmează să plece, însă a precizat că vor fi mai multe perioade în care vor petrece această „lună de miere” care are loc după evenimentul cel mare.

„În luna de miere… sunt mai multe luni de miere, mai fracționate”, a declarat Vicențiu Mocanu.

Însă, Cristina Spătar nu a vrut să păstreze secretă destinația pentru luna de miere și a spus lucrurilor pe nume. Cei doi vor merge prima dată în Maldive. Mai mult decât atât, aceștia vor pleca pe insula exotică însoțiți chiar de nașii de cununie.

„O să mergem cu nașii noștri, la invitația noastră o să facem o scurtă vacanță în Maldive”, a dezvăluit Cristina Spătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *