Prima pagină » Cancan » Momente de panică la “Insula Iubirii”. O concurentă a fost la un pas de o tragedie

Momente de panică la “Insula Iubirii”. O concurentă a fost la un pas de o tragedie

31 iul. 2024, 11:29,
BZI.ro, în Cancan

Telespectatorii celebrului reality-show au asistat la momente de panic la “Insula Iubirii”. Tensiunile par să crească tot mai mult în Thailanda, punând pe toată lumea la încercare. Unele persoane reușesc să treacă testele, altele nu.

Vom vedea în timp dacă cuplurile vor rezista împreună și nu vor ceda tentațiilor.

Momente de panică la “Insula Iubirii”

Băieții au fost duși într-o altă zonă a insulei, împreună cu ispitele alese pentru întâlniri, pentru a medita, în timp ce fetele, însoțite de ispitele masculine, au organizat o petrecere extravagantă pe yacht, cu manele și șampanie.

Cei de pe uscat se relaxau ascultând sunetele bolului tibetan și participând la jocuri interactive, până când yacht-ul s-a apropiat de plajă. Cristina striga după Andrei, iar Simona îl căuta pe Claudiu. Persoanele de pe plajă aveau căștile pe urechi și ochii acoperiți, așa că le-a fost destul de dificil să audă strigătele fetelor.

Cu toate acestea, Rareș a auzit-o pe Daiana și i-a trimis un sărut. De asemenea, Andrei a perceput strigătele disperate ale Cristinei, dar nu părea deloc impresionat. Situația s-a agravat când Simona a leșinat, iar una dintre ispitele masculine a reacționat prompt, prind-o în brațe.  „A leșinat, a leșinat, ajută-mă!”

După câteva momente, concurenta și-a revenit, dar nimeni nu se aștepta la o astfel de întorsătură.

Imediat ce a ajuns pe Insula Iubirii, Claudiu, cel mai recent concurent și patron de studio de videochat, a captat deja atenția publicului. Deși bărbatul a fost infidel iubitei sale, Simona, ea a hotărât să îi ofere o nouă oportunitate. Totuși, pentru a verifica dacă a fost doar o eroare, cei doi au călătorit în Thailanda pentru a-și testa relația.

Jocul  “Fazan” a stârnit amuzamentul în rândul telespectatorilor

Pentru a relaxa atmosfera și a se desprinde de problemele generate de partenerii lor de pe cealaltă insulă, concurentele au decis să se distreze jucând „Fazan” alături de ispite. Totuși, un cuvânt aparent simplu le-a dat mari bătăi de cap.

Jocul a devenit „incendiar” din cauza unui cuvânt care părea banal: „OZN”. Acest termen a stârnit o serie de dispute între Iustina și Cristina, ambele având păreri contradictorii, fără să realizeze că niciuna dintre ele nu era corectă.

Cele două trebuiau să găsească un cuvânt care să înceapă cu „ZN”. Atunci, Iustina a explodat și a afirmat că terminația este „eu”, referindu-se la „ozeneu”.

Daiana a încercat să le explice forma corectă a cuvântului. Cristina a sugerat că a înțeles despre ce este vorba, dar, în scurt timp, a lansat surpriza. Iubita lui Andrei a spus cuvântul „Znagov”, mândră că a reușit să le arate celorlalți cum se joacă „Fazan”.

În cel mai recent episod al emisiunii, telespectatorii celebrului reality-show au asistat la momente de panică la “Insula Iubirii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *