Prima pagină » National » Momente de groază s-au petrecut într-un supermarket din Constanța. Paznicul a fost înjunghiat
Momente de groază s-au petrecut într-un supermarket din Constanța. Paznicul a fost înjunghiat

Momente de groază s-au petrecut într-un supermarket din Constanța. Paznicul a fost înjunghiat

29 iun. 2024, 10:20,
BZI.ro, în National

Scene șocante au avut loc în această seară în Constanța! Paznicul unui supermarket a fost înjunghiat. Incidentul s-a petrecut în zona Tomis 3. Agresorul a fost prins.

Un nou caz șocant în România! Ieri seară, în zona Tomis 3, paznicul unui supermarket a fost înjunghiat. La scurt timp după incident, agresorul a fost identificat și în prezent se află în custodia poliției.

Agentul de pază al unui supermarket din Constanța a fost înjunghiat

Scene șocante s-au petrecut în această seară în zona Tomis 3, Constanța. Agentul de pază al unui supermarket a fost înjunghiat de un bărbat. La scurt timp după ce a comis fapta, agresorul a fost identificat și reținut de oamenii legii.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Poliției Constanța, incidentul s-a petrecut în această seară în jurul orei 20.00.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au constatat că agentul de pază a suferit leziuni ce ar fi fost provocate cu un obiect tăietor – înțepător. În acest caz, cercetările sunt în curs de desfășurare, iar polițiștii urmează să stabilească împrejurările comiterii faptei și să ia măsurile legale ce se impun.

Un tânăr a fost înjunghiat în zona inimii și lăsat să zacă pe o stradă din Hunedoara

Un adolescent în vârstă de 18 ani ar fi înjunghiat un tânăr, pe o stradă din Hunedoara, iar apoi ar fi fugit de la locul faptei.

Victima ar fi fost lăsată să zacă pe stradă după ce a fost înjunghiată în zona inimii. Bănuit de această faptă este un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Vulcan, care a și fost reținut de oamenii legii.

„În cazul agresiunii de la Vulcan, încadrarea inițială a fost schimbată în tentativă de omor. Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Vulcan, a fost reținut preventiv, în cursul zilei de ieri (luni – n.r.)”, au transmis reprezentanții Poliției Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *