Prima pagină » Cancan ultimă oră » Momente de groază pentru Ozana Barabancea. Fiul vedetei a suferit un grav accident cu motocicleta și a fost la un pas de moarte

Momente de groază pentru Ozana Barabancea. Fiul vedetei a suferit un grav accident cu motocicleta și a fost la un pas de moarte

23 aug. 2022, 18:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Momente de groază pentru Ozana Barabancea. Fiul juratei de la Te cunosc de undeva a trecut recent prin momente de coșmar, asta deoarece Andrew a suferit un grav accident cu motocicleta. Acesta a fost bandajat pe 70% din suprafața corpului. Cântăreața a înmărmuit atunci când l-a văzut cum arată.

Clipe extrem de grele pentru Ozana Barabancea și întreaga sa familie, fiul său cel mare, Andrew, a fost implicat într-un grav accident cu motocicleta, iar jurata de la Te cunosc de undeva abia acum a putut să vorbească despre incident în podcastul Mirelei Vaida.

Fiul Ozanei Barabancea a fost la un pas de moarte

Ozana Barabancea a mărturisit că accidentul în care a fost implicat Andrew ar fi putut să-i fie fatal. vedeta a spus că s-a speriat foarte tare, deoarere era bandajat pe 70% din corp și aau fost nevoiți să meargă zilnic la spital.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine”, a spus Ozana Barabancea în podcastul Mirelei Vaida.

Ozana Barabancea: „ A căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume”

Jurata de la Te cunosc a mărturisit că a căzut de pe motocicletă și a fost nevoit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față. Tânărul nu mai vedea cu ochiul drept. Tatăl băiatului i-a oferit sprijin și a stat acasă lângă el.

„El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic. Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el, e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *