Prima pagină » Local » Momente de cumpănă pentru Ionuț Popa, fostul antrenor al Politehnicii Iași: „Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator”
Momente de cumpănă pentru Ionuț Popa, fostul antrenor al Politehnicii Iași:

Momente de cumpănă pentru Ionuț Popa, fostul antrenor al Politehnicii Iași: „Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator”

09 iun. 2020, 23:45,
Antonia Ceausu în Local

Clipe grele pentru unul dintre cei mai apreciați și iubiți foști antrenori ai Politehnicii Iași. Ionuț Popa în vârstă de 67 de ani se confruntă cu probleme grave de sănătate. Deși Cotidianul BZI scria în urmă cu opt ani despre problemele întâmpinate de acesta, de aproximativ un an situația a devenit din ce în ce mai gravă. Totuși apropiații lui Ionuț Popa anunțau în ultimele luni că „starea lui stagnează. Nu este nici mai bine și nici mai rău, dar e bine că nu a crescut tumoarea pe care o are la cap, care este inoperabilă”.

Din păcate, în această seară, fostul antrenor al Politehnicii Iași a suferit un stop cardiorespirator. A fost transporat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe unde a fost resuscitat și apoi transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

„Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a transmis o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad.

«Moldova a avut doi domnitori: Cuza şi Ionuţ Popa»

Starea acestuia s-a agravat în ianuarie 2019. În acea perioadă era antrenor la FC UTA Arad. Acesta a avut parte de asistența și atenția mai multor medici din Arad, Timișoara, Viena, Cluj, Budapesta sau Iași însă, din păcate, astăzi situația a degenerat. În decembrie 2019, clubul ieșean de fotbal a lansat un mesaj prin care solicita fanilor și iubitorilor de fotbal, ajutorul financiar pentru ca Ionuț Popa să poată beneficia de tratamentul necesar.

„«Moldova a avut doi domnitori: Cuza şi Ionuţ Popa», acesta a fost unul din mesajele galeriei Politehnicii pentru Profesorul Ionuţ Popa, mesaj care i-a mers direct la inimă celui care a îndrăgit Iaşul atât de mult încât, adesea, a spus că se simte mai mult ieşean decât arădean. Acum, clubul nostru, prin vocea preşedintelui executiv, domnul Adrian Ambrosie, îndeamnă toţi suporterii să fie alături de Ionuţ Popa în această perioadă dificilă în care este încercat de grave probleme de sănătate.

Problemele au apărut la începutul anului şi s-au agravat rapid, costurile pentru tratament crescând considerabil. Ionuţ Popa are nevoie de ajutorul nostru! Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul: Raiffeisen Bank RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017
Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa. Vă mulţumim! „, se arăta în mesajul transmis de reprezentanții Politehnicii Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *