Prima pagină » Cancan ultimă oră » Momente de coșmar pentru Ruby, după ce bunica ei a ajuns în spital

Momente de coșmar pentru Ruby, după ce bunica ei a ajuns în spital

26 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ruby a trecut prin momente de coșmar, după ce bunica ei a ajuns la spital. Cum se simte în prezent femeia care a crescut-o pe artistă. Ce a mărturisit cântăreața, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ruby, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, a trecut prin momente dificile după ce bunica ei a fost internată în spital.

Ruby, detalii despre starea bunicii ei

După o perioadă de tratament, bunica artistei a început să se simtă mai bine. Ruby a mărturisit că femeia care a crescut-o și-a recăpătat forțele și este din nou activă, chiar dacă încăpățânarea și obiceiurile alimentare sunt o provocare.

Cântăreața a subliniat importanța controalelor perodice pentru a monitoriza starea de sănătate a bunicii ei și speră că totul o să fie bine. Vedeta are o relație foarte specială cu femeia care a crescut-o și are mare grijă să fie alături de ea indiferent de situație.

„Am externat-o, s-a pus pe picioare, chiar a prins forțe proaspete. Iarăși s-a întors la vechea ea, încăpățânată și cu fixurile ei cu sarea și sucurile, ăsta nu este un lucru bun pentru că nu îmi doresc să ajung iar în situația în care a fost până acum. Și ce să zic, mă lupt cu ea să se refacă, să mă asculte, să se țină de regim, să se țină de tratament. Da, exact. Va trebui să mergem în permanență la controale periodice, să vedem cum evoluează starea ei. Îmi doresc să evoluze în bine, dar depinde un pic și de tăria ei de caracter și de dorința ei de a fi bine”, a mărturisit Ruby, pentru Antena Stars.

Vedeta a fost îngrijorată

Ruby a explicat că a fost foarte îngrijorată din cauza problemelor cu care s-a confruntat bunica ei, dar a încercat mereu să rămână puternică. Vedeta este recunoscătoare că totul este bine în prezent.

„Am fost foarte îngrijorată, nu îmi place să o știu vulerabilă și să o știu slabă, pentru că ea a fost toată viața o persoană puternică. Dar eu nu îi arăt ei niciodată că sunt altfel decât bine pentru că e bătrână și pune la suflet tot. Am încercat, am fost puternică pentru ea și mă bucur că a venit cu mine acasă”, a mai spus artista.

Cântăreața este atentă la indicațiile oferite de medici și își dorește ca bunica ei să țină cont de regimul alimentar și să urmeze tratamentul corespunzător. Artista preferă să nu îi arate femeii care e crescut-o că este îngrijorată, asta pentru că pune totul la suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *