Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Moment istoric la Iași: prima medalie de aur la înot a fost obținută de Rareș Andrei Sorocianu. Campionul național și antrenorul, Florentin Luca, discută la BZI LIVE despre performanță – FOTO

LIVE VIDEO – Moment istoric la Iași: prima medalie de aur la înot a fost obținută de Rareș Andrei Sorocianu. Campionul național și antrenorul, Florentin Luca, discută la BZI LIVE despre performanță – FOTO

19 iun. 2022, 18:10,
în BZI LIVE

Luni, 20 iunie 2022, de la ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent Florentin Luca, antrenor de înot al Clubului Sportiv TriSport Iasi, alături de Rareș Andrei Sorocianu, campion național la înot.
Invitații Roxanei Caraiman vor discuta despre Campionatul National de Înot, desfășurat la Brașov, unde sportivul a reușit performanța de a obține prima medalie de aur din istoria Iașului.
Despre perseverența în muncă, autoexigență și răbdare, calitățile cu care se construiesc campionii, dar și despre cât e de important să nu renunți după primele eșecuri vor povesti invitații.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *