Prima pagină » Cancan ultimă oră » Moment emoționant în timpul concertului susținut de Inna la Untold! Oamenii au arătat că mai există bunătate în lume

Moment emoționant în timpul concertului susținut de Inna la Untold! Oamenii au arătat că mai există bunătate în lume

07 aug. 2022, 14:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A început cel mai așteptat festival al verii. Sute de mii de oameni se îndreaptă zilele acestea către Cluj, unde se distrează și au parte de momente frumoase la Untold.

Aseară, pe lângă alte nume mari din industria muzicală internațională, pe scenă a urcat și Inna, dar și iubitul ei, Deliric.

Oamenii au arătat că mai există bunătate în lume.

Moment emoționant la concertul Innei

Așa cum era de așteptat, artista a făcut un adevărat show iar atmosfera a fost una incendiară. Oamenii s-au distrat iar voia bună a cuprins toată mulțimea de petrecăreți care se afla în fața scenei.

În mulțime se afla și un tânăr care nu putea însă să o vadă pe artistă prea bine, pentru că băiatul era în scaun cu rotile.

Cei care se aflau în jurul lui au observat cât de tare se chinuie băiatul așa că au fost cuprinși de un singur gând: să-l ajute să simtă cu adevărat atmosfera de festival.

Zis și făcut! Oamenii l-au ridicat pe brațe pe tânăr cu tot cu scaunul său cu rotile. L-au ținut minute bune așa, perioadă în care cineva a și surprins gestul petrecăreților.

Imaginea este plină de emoție și a fost postată pe Facebook chiar de către edilul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Imaginile cu băiatul care a fost ridicat de oamenii din jurul său a devenit virală și i-a cucerit pe internauți. Cei care le-au văzut au avut doar cuvinte de laudă la adresa petrecăreților pentru gestul frumos pe care l-au făcut.

La festivalul din acest an au venit persoane din regatul Unit, Germania, Olanda, Spania, Italia și Franța. Pimarul Clujului spune că doar în prima zi a evenimentului au fost tăiate peste 70 de mii de brățări, un record.

Faptul că este unul dintre cele mai așteptate muzicale din Europa a plasat festivalul Untold pe locul cinci în topul festivalurilor mondiale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *