Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » 4 moduri surprinzătoare de a folosi aspirina
4 moduri surprinzătoare de a folosi aspirina

4 moduri surprinzătoare de a folosi aspirina

05 oct. 2020, 07:08,
în Sanatate

In caz de dureri de cap, febră și alte afecțiuni fizice, recurgem adesea la administrarea unei aspirine. Ameliorează durerea și poate ajuta la reducerea inflamației. Cu toate acestea, există multe alte modalități surprinzătoare de a utiliza aspirina. Aspirina poate fi utilă, nu numai ca medicament, ci și pentru treburile casnice.

Aspirina revigoreaza parul deteriorat

Părul tău este uscat și deteriorat? Faceți o mască hrănitoare, amestecând o pastilă de aspirină într-o ceașcă de apă fierbinte, acesta vă va lăsa părul strălucitor și sănătos. Când aspirina s-a dizolvat, răspândiți amestecul peste scalp și restul părului. Lăsați-l să acționeze 15 minute, apoi clătiți bine. Dacă suferiți de mătreață, puteți amesteca și două aspirine măcinate in șampon. Părul va fi din nou în stare bună.

Mod surprinzător de a folosi aspirina: eliminarea reziduurilor de săpun

Când ați stat în cadă pentru o vreme, adesea se formează un depozit de săpun în jurul căzii. Pentru a obține o cadă de baie curată, trebuie doar să adăugați cinci aspirine la detergentul obișnuit. Pulverizați amestecul pe urme și lăsați să stea o jumătate de oră. Clătiți cada cu puțină apă fierbinte și va străluci ca niciodată!

Imperfecțiuni ale pielii

Aspirina are un efect antiinflamator și poate ajuta la calmarea pielii iritate. Amestecați 2 până la 3 aspirine cu puțin suc de lămâie într-un castron. Aplicați amestecul pe zonele cu probleme ale pielii și lăsați să actioneze câteva minute. Important: nu lăsați acest amestec pe piele când sunteți la soare.

Aspirina elimina petele de transpiratie

Este enervant când pe haine există pete de transpirație încăpățânate. Pata și mirosul de transpirație nu sunt întotdeauna ușor de îndepărtat. Puteți face acest lucru amestecând niște aspirină cu apă fierbinte și aplicând amestecul pe pata de sudoare de pe haine. Lăsați să acționeze 24 de ore, apoi spălați îmbrăcămintea conform instrucțiunilor de spălare ale producătorului. Gata cu petele de transpiratie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *