Prima pagină » Economic Local » Modernizarea drumurilor din comuna Probota, amânată la finalul anului! Contractul este de 12 milioane euro
Modernizarea drumurilor din comuna Probota, amânată la finalul anului! Contractul este de 12 milioane euro

Modernizarea drumurilor din comuna Probota, amânată la finalul anului! Contractul este de 12 milioane euro

27 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Primăria comunei Probota urma să organizeze o licitație pentru modernizarea drumurilor din localitate. Procedura are o prevedere bugetară de 5,8 milioane lei, fără TVA, adică 1,2 milioane euro. Însă, la cererea operatorilor economici, procedura a fost reprogramată pentru data de 30 decembrie. Modernizarea este finanțată prin PNDR 2014-2020.

„Obiectivul general îl constituie realizarea de investiții în infrastructură, investiții viabile din punct de vedere tehnic, economic și social. Pentru implementarea prezentei investiții, ofertanții au următoarele obligații principale: sesizarea investitorilor asupra neconformităților și neconcordanțelor stabilite în proiecte, în vederea soluționării acestora până la momentul depunerii ofertelor; execuția lucrărilor se face numai de ofertanți și/sau subcontractanții acestora”, se arată în caietul de sarcini.

Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *