Prima pagină » Radio » Actualitate » Modele unghii toamnă și iarnă 2021. Cele mai inspirate manichiuri pentru sezonul rece

Modele unghii toamnă și iarnă 2021. Cele mai inspirate manichiuri pentru sezonul rece

17 nov. 2021, 13:07,
B, , h, , în Radio

Cu cele mai drăguțe și elegante modele de unghii pentru sezonul de toamnă și iarnă 2021 poți adăuga un plus de culoare vieții tale. Acum, în sezonul de toamnă sunt la modă culorile calde și pământii. Cu toate acestea, în preajma sărbătorilor de iarnă, tendințele se schimbă. Dar aceasta nu e o problemă atât timp cât contează foarte mult ținuta și gusturile purtătoarei.

Atât toamna, cât și iarna, unghiile french și cele cu gel rămân în topul preferințelor. Pentru sezonul rece, profesioniștii au creat modele speciale pentru unghii. Printre stilurile recomandate pentru această perioadă se numără manichiura half moon. Fiind o manichiură extrem de versatilă și elegantă, poate fi adaptată în funcție de preferințele fiecăreia. Prin designul unic, unghiile tale vor ieși cu siguranță în evidență, oriunde vei merge.

Modele unghii toamnă 2021

În toamna anului 2021 sunt la modă nuanțele calde. Acestea conferă unghiilor un aspect estetic, feminin și elegant. Totodată, în acest anotimp se poartă unghiile medii ca lungime. În materie de nail art, două idei foarte populare sunt frunzele de diferite culori, dar și vulpițele. Acestea din urmă adaugă manichiurii un plus de farmec, bucurându-ți privirea de fiecare dată când îți vei privi mâinile.

Clasicele strasuri rămân la modă și în acest sezon. Strălucirea pietrelor va atrage admirația celor din jur. Acestea pot avea diferite forme, și pot completa cu success desenele de pe unghii. Pietrele pot fi așezate pe toate unghiile, sau numai pe una, în funcție de preferințe. Toate aceste idei pot fi aplicate pe orice tip de unghie, semipermanentă sau cu gel.

Manichiuri cu tentă de iarnă

Clasicul roșu se numără printre culorile preferate pe timp de iarnă. În preajma Crăciunului, doamnele și domnișoarele pot alege să-și decoreze unghiile cu modele speciale, cum ar fi fulgi de nea, reni sau Moș Crăciun. În anotimpul rece, cele mai căutate culori sunt roșul, albul, verdele, albastrul și argintiul.

Pe lângă clasicul brad de Crăciun, o idee ar fi să îți decorezi unghiile cu petale de crăciunițe sau un cadou cu fundiță, pe degetul inelar. Pentru a integra culorile specifice sărbătorilor, alege să oja albă pentru fundalul unghiei, iar cea roșie pentru modelul de panglică. În loc de stras, un charm cu fundiță completează perfect modelul de cadou, oferind un plus de originalitate. Manichiura French nu se demodează niciodată. În sezonul rece, clasicul nude și alb sunt înlocuite cu succes roz și negru. Pentru un look festiv, unghia este colorată în roz, iar vârful unghiei în negru.

O idee potrivită pentru manichiura de Revelion este cea în stil half moon. Aceasta este o manichiură versatilă și elegantă. Pentru marea trecere dintre ani, o alegere bună este oja aurie. Auriul poate fi purtat simplu, sau în combinație cu roșu sau negru. În manichiura de Revelion, French-ul poate avea culorile mov și auriu.

Dacă preferi unghiile mai lungi, în culori naturale, combinația nude și negru nu dă niciodată greș.Pentru o rochie de seară elegantă, alege un model elegant pentru unghia degetului inelar. Pentru că Revelionul este o ocazie specială, plină de strălucire și de speranță, unghiile tale pot fi decorate cu sclipici. Sclipiciul poate fi așezat la baza unghiei sau la vârf. Dar pe internet puteți găsi foarte multe idei și pentru unghii scurte. Așadar, pregătește-te de sărbătoare alegând din numeroasele modele de unghii de toamnă și iarnă 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024