Prima pagină » Stiri si curiozitati » Modele unghii ojă semipermanentă french: Cum să te evidențiezi cu o manichiură clasică

Modele unghii ojă semipermanentă french: Cum să te evidențiezi cu o manichiură clasică

15 mart. 2022, 10:36,
în Stiri si curiozitati

Cele mai populare modele de unghii cu ojă semipermanentă rămâne a fi french. Această manichiură este neobișnuită, dar în același timp clasică. Stiliștii spun că este un model extrem de blând, cu adaos de detaliile necesare, captivantă și chiar îndrăzneață.

În mod surprinzător, manichiura franțuzească, este una dintre cele mai mai stilate și îndrăgite de multe admiratoare ai stilului clasic. Manichiura nu a fost inventată în pajiștile însorite din Provence sau în capitala modei mondiale, Paris. Paternitatea modelului îi aparține lui Jeff Pink, cunoscut în cercurile largi și fondatorul ORLY.

femeie cu unghii cu gel french

Modelul fan francez reprezintă puțină distracție și un strop de îndemânare

Modele unghii ojă semipermanentă french: Cum a apărut această manichiură

Motivul pentru aceasta este cererea regizorilor de la Hollywood, care căutau varianta perfectă pentru acoperirea unghiilor actrițelor. Aceștia își doreau o manichiură care să fie combinată cu toate ținutele lor. Fără să se gândească de două ori, Jeff a ajuns la decizia că nu există nimic mai natural și mai frumos decât naturalețea nuanței de piersici în combinație cu marginea liberă albă ca zăpada a farfuriei.

Manichiura franțuzească este o combinație armonioasă a unei nuanțe moale și atenuate de roz cu o zonă luminoasă a marginii libere a plăcii de unghii, numită „linia zâmbetului”. În sezonul 2022, foarte populare vor fi și opul manichiurii naturale franceze. Culorile neon, precum verde, roz și portocaliu vor fi extrem de actuale, completând perfect ținutele îndrăznețe de primăvară și vară.

unghii french cu cristale

Manichiura franțuzească este o combinație armonioasă a unei nuanțe moale și atenuate de roz

Există mai multe modele de manichiură pe lângă french-ul clasic. Acest model este o variantă drăguță pentru a sublinia imaginea delicat imaculată a miresei. Arată avantajos și totodată dezvăluind versatilitatea strălucirii inelului prețios.

Modelul fan francez reprezintă puțină distracție și un strop de îndemânare. Acest model presupune o jachetă de fan. De fapt, aceasta este o manichiură franțuzească, dimpotrivă, atunci când întreaga unghie este vopsită într-o nuanță închisă, iar marginile sunt deschise. Acest model poate fi realizat și cu finisaj mat.

Alte idei pentru manichiura franceză: Noile tendințe pentru 2022

Cu siguranța, o nouă tendință pentru această manichiură este vitraliul francez. Efectuând extensia unghiilor, marginea liberă este umplută cu acril, creând iluzia de vitraliu. Foarte actuală în această primăvara va fi manichiura franceză colorată. O versiune la modă de stilizare a unghiilor, în care se folosește orice alt lac de gel colorat în loc de alb.

femeie cu unghii gel french colorat

Foarte actuală în această primăvara va fi manichiura franceză colorată

O variantă mai interesantă a genului de manichiură este mileniul francez. Libertatea de exprimare în fiecare element decorativ. Luând ca bază modelul clasic, i se adaugă detaliile preferate. Astfel, poți folosi stickere cu inimioare, cu margarete sau cu funde.

Multicolor și inedit, nebanal și cu siguranță distingând proprietarul său de mulțime este modelul de manichiură franceză cu desene captivante. Așadar, iubitorii de natură pot „așeza” fluturi pe unghii sau pot alege decorul cu pisici. În timp ce cunoscătorii unei revolte de culori vor aprecia ilustrația cu flori.

Modele de unghii oja semipermanentă french cu cristale va atrage femeile luxoase care susțin că cele mai bune prietene ale lor sunt diamantele. Manichiura cu pietre este o opțiune bună pentru evenimente importante. Însă, este important să îți amintești regula „media de aur” și să nu exagerezi cu numărul de strasuri. Cristalele sunt extrem de potrivite și pentru un model de unghii baby boomer.

femeie cu unghii cu gel french roz

Multicolor și inedit, nebanal și cu siguranță distingând proprietarul său de mulțime este modelul de manichiură franceză cu desene captivante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *