Prima pagină » Stiri si curiozitati » Modele unghii de iarnă. Ce manichiură se poartă în sezonul rece

Modele unghii de iarnă. Ce manichiură se poartă în sezonul rece

23 oct. 2023, 14:35,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Multe femei vor să afle care sunt cele mai frumoase modele de unghii de iarnă. Când vine vorba de manichiură, ideile sunt diverse, spectaculoase, iar tehnicile sunt inedite și pot fi adaptate după preferințe. Iată ce manichiură se poartă în sezonul rece și cum să obții un model de unghii elegant, rafinat și atrăgător.

Modele unghii de iarnă

Când vine vorba de manichiură, doamnele și domnișoarele sunt foarte atente la forma unghiei, la culorile folosite și la modele. În sezonul rece la modă sunt culorile intense de bordo, ciocolatiu, alb sidef, negru perlat. Aceste culori sunt perfecte iarna, iar dacă adăugăm strasuri sau sclipici pe unghie, vom obține o manichiură perfectă.

Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă în sezonul rece manichiura mată. Se pare că luciul nu mai este la modă anul acesta. Auriul se află și el pe lista tendințelor, oferind manichiurii un aspect deosebit, în ton cu sărbătorile de iarnă.

Mereu la modă este și clasica manichiură French. Putem folosi la baza unghiei o nuanță mată, iar spre vârf putem opta pentru o nuanță lucioasă cu sidef sau putem aplica niște modele drăguțe de iarnă.

Manichiura cu fulgi de nea este pe placul multor femei. Pe unghiile colorate în albastru se aplică fulgi de nea apoi se mai aplică un strat de lac incolor. Acest model de manichiură de iarnă va atrage multe priviri.

Idei spectaculoase pentru o manichiură perfectă

Pe lista tendințelor în sezonul de iarnă, când vine vorba de manichiură, se află unghiile cu sclipici. O manichiură strălucitoare se va armoniza perfect cu sărbătorile de iarnă, cu petrecerile de Revelion și cu ținutele elegante.

La modă sunt și unghiile cu model tricot, cu model de brad sau de om de zăpadă. La fel de apreciată este și manichiura cu model tradițional de Crăciun. Importantă este și forma unghiei pentru a obține manichiura perfectă. Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă unghiile în formă pătrată, de lungime medie, dar și cele ovale, ușor alungite.

Pe lângă modelele clasice de iarnă, femeile mai îndrăznețe pot opta pentru culorile tari, lucioase și cu strasuri. Unghiile cu aspect texturat sau tricotat sunt și ele în tendințe și pe placul multor doamne și domnișoare. Manichiura cu aspect de mozaic este perfectă pentru noaptea de Revelion sau pentru o petrecere de iarnă. Pe lângă manichiură, reprezentantele sexului frumos acordă o importanță deosebită și coafurii. În această iarnă se poartă coafurile cu perle, care se armonizează cu rochiile elegante pentru o petrecere sau un eveniment festiv. Machiajul este și el important pentru a atrage multe priviri. Se poartă machiajul smokey eyes, cât mai natural, în nuanțe de maro, care să scoată în evidență frumusețea ochilor și trăsăturile feței.

Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă femeilor manchiura cu modele tradiționale de iarnă. Fie că este vorba de culorile specifice sezonului rece, fie de aplicațiile spectaculoase direct pe unghie, cu sclipici sau cu figurine precum fulgi de zăpadă, brazi și multe altele, ideile sunt inedite și vor crea o manichiură atrăgătoare, care va pune în evidență frumusețea fiecărei femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *