Prima pagină » Stiri si curiozitati » Modele unghii baby boomer: Caracteristicile manichiurii și sfaturile specialiștilor  

Modele unghii baby boomer: Caracteristicile manichiurii și sfaturile specialiștilor  

09 mart. 2022, 12:01,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Modele de unghii baby boomer sunt considerate extrem de moderne. Acest model de manichiură este una dintre cele mai strălucitoare varietăți de manichiură franceză. Modelul combină armonios tehnica gradientului orizontal și a manichiurii clasice franceze. Această manichiură poate fi numită cea mai rafinată și elegantă. În plus, modelul este potrivit atât pentru unghiile lungi, cât și pentru cele scurte, ceea ce îți permite să le folosești cu aproape orice stil.

Baby Boomer este o tranziție lină de la gaura albă a vârfului unghiei la culoarea de camuflaj a bazei sale. Datorită tandreței și esteticii, dar în același timp rigoare și stil, manichiura este îndrăgită în special de fanii business și stilul clasic. Inițial, Baby Boomer putea fi văzut pe unghiile scurte de formă ovală, dar ultimele tendințe sunt de așa natură încât acest tip de manichiură poate fi găsit pe unghiile pătrate și migdale de diferite lungimi. Baby Boomer este destul de potrivit pentru decorarea ulterioară, cu toate acestea, necesită prudență și selectivitate în alegerea bijuteriilor.

femeie cu unghiile baby boomer

Una dintre sarcinile principale în performanța manichiurii Baby Boomer este necesitatea de a crea naturalețe maximă a unghiilor

Modele unghii baby boomer: Cea mai rafinată manichiură

Procesul principal de selectare a elementelor de decor este necesitatea de a păstra ideea principală de manichiură și inadmisibilitatea aglomerației unghiei. „Baby Boomer” ar trebui să rămână la fel de ușor și concis după pictură sau decorare. Una dintre principalele caracteristici ale unei astfel de manichiuri este capacitatea sa de a masca unghiile extinse și de a le face cât mai aproape de cele naturale. Culorile naturale le permit să arate extrem de plăcut din punct de vedere estetic și galante. De asemenea, extrem de frumos arată și unghiile neon, precum verde sau roz.

Istoria apariției sale „Baby Boomer” se datorează mâinii ușoare a maestrului francez Terry Malon. El a fost cel care a dat numele acestui tip de manichiură ombre, referindu-se la cerințele doamnelor născute în anii 1946-1960 pentru proiectarea unghiilor. Această generație de femei a preferat tehnicile care nu erau supraîncărcate cu decor complex și a încercat să realizeze o manichiură discretă, îngrijită, dar în același timp foarte elegantă și frumoasă.

femeie cu unghiile baby boomer

Un alt avantaj al „Baby Boomer” este posibilitatea executării acesteia în variante de lac, gel-lac și acril

Accentul principal al tehnicii franceze a fost iluzia de naturalețe, absența contrastelor clare și tranzițiile ascuțite. O astfel de manichiură a ajuns în zilele noastre, câștigând un număr tot mai mare de fani din întreaga lume și subliniind rafinamentul și bunul gust al proprietarului său. De asemenea, unghiile pot fi executate atât cu finisaj strălucitor, cât și mat.

Avantajele acestei manichiuri: De ce modelul este atât de popular

Un alt avantaj al „Baby Boomer” este posibilitatea executării acesteia în variante de lac, gel-lac și acril. În plus, imaginea vă permite să utilizați un șablon de vinil și o tehnică de puf de aer pentru a finisa decorarea unghiilor. Singura dificultate în efectuarea unei astfel de manichiură este necesitatea unei bune orientări în tonuri și semitonuri, cu toate acestea, un maestru experimentat se poate descurca destul de bine. Un meșter priceput poate efectua astfel de manichiură și în culori mai aprinse precum portocaliu.

femeie cu unghiile baby boomer

Accentul principal al tehnicii franceze a fost iluzia de naturalețe, absența contrastelor clare și tranzițiile ascuțite

Una dintre sarcinile principale în performanța manichiurii Baby Boomer este necesitatea de a crea naturalețe maximă a unghiilor. Pentru aceasta, se opresc de obicei la lungime medie și colțuri rotunjite, dar aceasta nu este o condiție prealabilă pentru tehnica de aplicare, iar manichiura poate fi efectuată pe unghii de orice formă și lungime.

Modele de unghii baby boomer nu diferă mult de tehnica realizării jachetelor clasice. O manichiură se formează prin umbrirea și eliminarea granițelor dintre lacul alb și de camuflaj. În termeni generali, tehnica aplicării unei manichiuri poate fi reprezentată de un algoritm tradițional.

colaj femeie cu unghiile baby boomer

Istoria apariției sale „Baby Boomer” se datorează mâinii ușoare a maestrului francez Terry Malon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *