Prima pagină » Stiri si curiozitati » Modele de pedichiură semipermanentă în ton cu sezonul care bate la ușă! Cu ce tendințe noi vine toamna

Modele de pedichiură semipermanentă în ton cu sezonul care bate la ușă! Cu ce tendințe noi vine toamna

24 aug. 2023, 14:17,
în Stiri si curiozitati

Trecerea de la sandale la încălțăminte care acoperă întregul picior nu este un motiv să-ți neglijezi pedichiura. Dimpotrivă, toamna ne oferă oportunitatea de a ne juca cu o paletă largă de culori. Există atât de multe opțiuni din care să alegeți, deoarece în acest anotimp are loc o explozie de culori intense în jurul nostru. Indiferent că preferați nuanțele clasice sau pe cele dictate de tendințe, sosirea toamnei este un prilej de a ne distra împrospătându-ne manichiura cu aceste modele pedichiură semipermanentă.

Modele pedichiură semipermanentă pentru toamnă

Oja semipermanentă are avantajul că rezistă mai mult timp decât cea clasică, astfel încât te poți bucura de manichiură sau pedichiură pentru 3-4 săptămâni, economisind timp și bani. Un alt avantaj este faptul că nu îngălbenește unghia naturală.
Daca iți place toamna, de ce să nu iți accesorizezi și manichura cu câteva detalii sezoniere? Anul acesta sunt în trend culorile calmante și liniştitoare. Gândiți-vă la orice vă oferă senzația confortabilă a unui pulover pufos. Candidate de top sunt nuanțele pământii, dar și unele culori mai vibrante precum verdele “acidulat”, portocaliul domolit, roșu “bombonicios” și nuanțele de albastru precum cerul la miez de noapte. Desigur, așa cum ne-am obișnuit deja, alegerile sigure, cum ar fi roșu închis, maro sau vișiniu, își vor recăpăta domnia atât pe degetele la picioare, cât și pe cele de la mâini.

Poți opta în această toamnă de o manichiură în aceeași nuanță cu cea de pe degetele de la picioare, dacă vrei ceva conservator. În mod obișnuit, clientele saloanelor optează pentru tonuri mai închise pentru unghiile de la picioare, și neutre sau mai deschise pentru unghiile de la mâini. Nuanțele neutre de maro, bej, albul simplu sau lăptos și tonurile de gri vor fi, de asemenea, în tendințele acestei toamne.

Ce culori pentru unghii sunt în tendințe toamna aceasta

Îți aminteșți că aproape toate tendințele din această vară includeau tonuri lăptoase? Ei bine, încă nu ne luăm rămas bun de la acestea. Manichiura franțuzească de toamnă vă fi puțîn diferită, deoarece vă conține mai multe nuanțe de alb. Albul a fost întotdeauna culoarea de bază pentru pedichiură, așa că nu ezitați să utilizați un alb lăptos pentru manichiura din toamna anului 2023.
Nuanțele de maro intens vor da un aspect elegant unghiilor de la picioare și este perfectă atât pentru persoanele cu tenul palid, cât și pentru cele cu tenul închis la culoare. Maroul este o nuanță este atât de bogată încât ne amintește de ciocolata neagră și este cu siguranță în sincron cu sezonul de toamnă. Nu ezitați să adăugați și alte detalii la modă.

Pedichiura maro cu animal print a revenit în tendințele acestei toamne. Puteți adăuga puțină varietate unghiilor cu animal print amestecând mai multe nuanțe de maro și bej. Alegerea unei oje mate sau a uneia cu finisaj strălucitor depinde în totalitate de preferințele personale, căci în această toamnă ambele variante sunt în tendințe.

Manichiura alb-negru va fi mereu la modă și o poți asorta cu ușurință la ținutele tale din acest sezon. Dacă eșți un fan al trendului minimalist pentru unghiile de la picioare, atunci poți încerca un model cu alb și negru. Ambele culori arată grozav pe toate tonurile de piele și sunt ușor de încorporat în ținute.
În galeria foto puteți găsi cele mai frumoase modele pedichiură semipermanentă de toamnă, inspirate din alegerile profesioniștilor sau de pe podium, și la care vă puteți întoarce toamnă după toamnă în anii următori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *