Prima pagină » Stiri si curiozitati » Modele de brățări din aur din Turcia. Bijuteriile care nu se demodează 

Modele de brățări din aur din Turcia. Bijuteriile care nu se demodează 

18 feb. 2022, 15:27,
în Stiri si curiozitati

Modelele de brățări din aur din Turcia rămân mereu în preferințele femeilor. Elegante și ușor de accesorizat, brățările din aur sunt mereu apreciate. 

La mare căutare și în România, bijuteriile din aur turcesc sunt atent lucrate în forme și modele diferite, pe placul tuturor iubitorilor de accesorii. 

modele bratari aur turcia

La mare căutare și în România, bijuteriile din aur turcesc sunt atent lucrate în forme și modele diferite, pe placul tuturor iubitorilor de accesorii

Modele de brățări din aur din Turcia, tendințele anului 2022

Bijuteriile sunt purtate cu eleganță, stil și rafinament și păstrează în amintire cele mai frumoase momente. Emoția pe care acestea o au se păstrează peste ani și reprezintă unele dintre cele mai de preț cadouri cu care poți impresiona o femeie. 

Lucrate în detaliu, brățările din aur, sunt un accesoriu care aduc un plus de feminitate. Specialiștii din domeniul bijuteriilor de lux recomandă pentru anul 2022 brățările fine, elegante, cu mici detalii de strălucire. Cristale, diamante sau pietre prețioase bătute în aur vor scoate în evidență o femeie puternică, feminină și plină de încredere.

modele bratari aur turcia

Emoția pe care acestea o au se păstrează peste ani și reprezintă unele dintre cele mai de preț cadouri cu care poți impresiona o femeie

Se pot purta în orice moment al zilei și pot transforma o ținută simplă în una spectaculoasă, dar în același timp și elegantă. Cele mai căutate modele de brățări din aur din Turcia sunt cele care pandantive sau detalii în formă de inimă, stele sau fluturi care semnifică puritatea feminină și simplitatea. 

Cum se poartă corect aurul, tot ce trebuie să știi despre bijuteriile pe care le porți în fiecare zi 

Aurul este cunoscut pentru efectele magice pe care de a liniști și a aduce prosperitate persoanei care poartă acest metal. În culturile antice aurul era purtat de regi și clasa nobilă ca și semn al clasei sociale din care fac parte. Cei mai influenți oameni din stat erau împodobiți în pietre și cristale prețioase și credeau că aurul are un efect relaxant care ajută la vindecare și elibera suferințelor din corp. 

Pe rănile deschise se punea aur pentru a lua durerea și a nu provoca infecții. 

cristale de aur

Bijuteriile sunt purtate cu eleganță, stil și rafinament și păstrează în amintire cele mai frumoase momente

Bijuteriile din aur, ca de exemplu, modelele de brățări din aur care au simboluri sacre sunt asociate cu protecția împotriva bolilor, farmecelor și blestemelor. 

Floarea vieții atrage și răspândește fericirea, floarea de lotus își are originea în cultura budistă este simbol al spiritualității, soarelui și creației. Este atribuită persoanelor cu sufletul curat pentru protecție îndelungată. În cultura egipteană, floarea de lotus este asociată cu transformarea și unificarea dintre suflet și trup

Multe dintre femei optează pentru pandantive cu pene și înseamnă că persoana nu are limite și iubește la infinit. Plină de curaj și mister, pana este un simbol al inteligenței ascuțite ale femeilor. Accesoriile cu semne zodiacale sau pasiuni exprimă sensibilitatea persoanei, simplitatea, dar și puterea de a trece peste orice obstacol apărut de-a lungul timpului. 

modele bratari aur turcia

Se pot purta în orice moment al zilei și pot transforma o ținută simplă în una spectaculoasă, dar în același timp și elegantă

Bijuteriile trebuie purificate, indiferent de model sau material 

Accesoriile, fiind la vedere, pot atrage energia negativă a persoanelor cu care intră în contact. De-a lungul anilor au circulat prin culturile lumii legende despre blestemul aurului care nu iartă pe nimeni, iar din acest motiv, trebuie respectate câteva reguli. 

Fie că sunt atinse sau privite, acestea trebuie curățate și purificate pentru a ne reda confortul și starea de bine. 

„Bijuteriile din aur sunt mari captatoare de energii negative. În schimb, argintul captează, însă nu dă voie să transmită mai departe energiile negative. Obiectele de cult din biserici sunt făcute preponderent din argint. Aurul alb are aceleași proprietăți ca aurul normal. Trebuie purificate. Există purificări drastice! Cea mai puternică este în apă salină.”, sustine numerologul Mihai Voropchievici.

Bijuteria trebuie ținută sub apă, în mână, timp de 2 minute. Se lasă la uscat în mod natural și se dau asupra ei gânduri și energii pozitive care să influențeze o stare de bine, noroc și prosperitate. Accesoriile se mai pot purifica și prin frecarea cu nisip de scoică sau îngroparea în pământ vreme de trei zile. Se mai pot spăla și în izvor de munte, unde este apa limpede. Preoții le recomandă tinerilor care urmează să se căsătorească să lase verighetele în agheasmă între 3 și 7 zile, iar mai apoi să le pună pe deget în Taina de Cununie.

pijuterii care se purifica

De-a lungul anilor au circulat prin culturile lumii legende despre blestemul aurului care nu iartă pe nimeni, iar din acest motiv, trebuie respectate câteva reguli

Modelele de brățări din aur din Turcia sunt cele mai benefice bijuterii pentru organism. Aliajele din care sunt făcute au o protecție puternică care apără de energii negative. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *