Prima pagină » Stiri si curiozitati » Model unghii mate: Idei inedite pentru manichiura ta

Model unghii mate: Idei inedite pentru manichiura ta

08 mart. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Atunci când ești în căutarea unui model pentru unghii mate trebuie să te orientezi spre un stil minimalist. Manichiura mată este la mod, fiind o alternativă excelentă la unghiile lucioase strălucitoare. Arată elegant, rafinat și sofisticat, subliniind mâinile bine îngrijite și dând unghiilor un efect catifelat.

O manichiura mată frumoasă se poate face în salon sau o poți face singură acasă. Principalul lucru este să nivelezi perfect suprafața plăcii de unghii. În ceea ce privește tendințele, anul acesta o astfel de manichiură cu lac mat este deosebit de populară, la fel ca și unghiile de culoare roz neon sau verde neon. O combinație de lac mat cu lucios arată la fel de frumos. De asemenea, poți alege un model mat atunci când vrei să obții o manichiură franțuzească sau unghii cu gradient și cu flori.

femeie cu model de unghii mate

O manichiura care combină diferite tipuri de acoperire pare foarte interesantă

Model unghii mate: Un nou trend pentru 2022

Finisajul mat nu a devenit abia acum la modă. Acest model de unghii a fost întotdeauna relevant. La urma urmei, unghiile naturale, sănătoase arată extrem de bine. În plus, bărbații au grijă și de unghiile lor, iar atunci când vin la un salon de înfrumusețare, atunci când își tratează unghiile, aplică exact un lac mat incolor.

Luciul strălucitor nu este iubit de tot sexul frumos. Unele preferă o manichiură înăbușită, parcă catifelată, îngrijită. Însă, cu toate acestea, finisajul mat are fanii săi. Acest design este adesea purtat de vedetele pop și show-business, gazde de programe de televiziune.

Pentru a transforma ideea în realitate, maeștrii folosesc produse cosmetice de nouă generație. O acoperire specială, un blat mat pentru lac cu gel, care îndepărtează luciul de pe stratul anterior. Cu ajutorul acestui instrument devine posibil implementarea multor idei anterior inaccesibile.

femeie cu model de unghii mate

Combinația de cristale Swarovski cu un finisaj mat este șic

Combinația de cristale Swarovski cu un finisaj mat este șic. Acest design arată grozav. Aceasta este probabil una dintre cele mai populare combinații. De asemenea, această combinație arată extrem de armonios având ca bază culoarea portocalie.

O manichiura care combină diferite tipuri de acoperire pare foarte interesantă. De exemplu, fragmentele lucioase și mate pe o unghie sub formă de modele de același ton pot arăta de neegalat. Pictura cu luciu pe un fundal mat, dacă alegi culorile potrivite, poate crea o stare de spirit și poate oferi mâinilor tale personalitate. Lacul negru mat pe unghiile în formă de migdale arată impunător și cu gust.

Idei moderne pentru manichiura ta: Cum să obții un model de unghii perfect

Dacă îți acoperi mai întâi unghiile cu ojă de pisică gel, iar apoi cu un blat mat, vei obține un design original care va atrage priviri. Combinația dintre un finisaj mat cu modele de catifea și monograme pe unghii arată extrem de frumos.

Chiar și o manichiură franțuzească capătă un șic deosebit cu un ton mat. Tot mai multe femei iau totul în mâinile lor și își fac propria manichiură, inclusiv toate etapele. Aplică lac de gel, desenează modele, decorează cu strasuri. Pentru ele, o manichiură fără luciu nu este dificilă. Pentru a obține unghii perfecte trebuie să te asiguri că acestea sunt perfect sănătoase.

femeie cu model de unghii mate

Pentru a transforma ideea în realitate, maeștrii folosesc produse cosmetice de nouă generație

Ce alte idei de design mat poți folosi? Printre cele mai în vogă se numără decorarea unghiilor cu monograme, modelare volumetrică și decorațiuni 3d, desene grafice și desene cu puncte sau un design de voal translucid.

Atunci când vrei să realizezi un model de unghii mate trebuie să știi că placa de unghii poate fi realizata în orice formă, după gustul personal și stilul de viață. Printre cele mai populare forme pentru unghii sunt cele ascuțite, dreptunghiulară, migdaloasă, ovală sau scurtă. Și pentru fiecare dintre ele, o manichiură mată se va potrivi foarte bine.

femeie cu model de unghii mate

Finisajul mat nu a devenit abia acum la modă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *