Prima pagină » Radio » Actualitate » Model OnlyFans, trimis acasă de la muncă din cauza hainelor purtate. Cum arăta rochia ei

Model OnlyFans, trimis acasă de la muncă din cauza hainelor purtate. Cum arăta rochia ei

16 nov. 2022, 13:57,
în Radio

Marie Dee, un model OnlyFans din America, a fost trimisă acasă de la muncă din cauza hainelor purtate, considerate prea provocatoare. Blonda a povestit ce discuție a purtat cu cei de la resurse umane când a ajuns la serviciu. Mai apoi, Marie Dee le-a arătat internauților cum arăta rochia purtată, însă a fost acuzată că a regizat totul.

Marie Dee, o influenceriță din Statele Unite ale Americii, a povestit recent pe rețelele de socializare cu ce problemă s-a confruntat la locul de muncă. Concret, ea a fost trimisă acasă de la muncă deoarece ar fi fost îmbrăcată prea provocator. Mai mult, responsabila de la resurse umane a amenințat-o că vorbește și cu șeful ei. De menționat că Marie Dee este totodată și model OnlyFans și arată destul de bine.

Model OnlyFans, trimis acasă de la muncă din cauza hainelor purtate

Marie Dee a fost trimisă acasă de la muncă pentru că avea o ținută prea ispititoare. Când a cerut o explicație, doamna de la resurse umane a amenințat-o că-i va anunța șeful. TikTok-erița le-a povestit fanilor experiența neobișnuită și le-a arătat ce ținută a purtat în ziua respectivă.

Tânăra, care are aproape 190.000 de urmăritori pe TikTok, a dezvăluit că a fost trimisă acasă de responsabila de la resurse umane a companiei unde lucrează, pentru că purta o rochie neadecvată. Cu camera de la telefonul mobil, blondina a surprins și discuția. Redăm conversația, tradusă din engleză:

„Îmi pare rău, însă nu poți purta asta. Este mult prea revelator și distrage atenția”, spune femeia de la resurse umane.
„Distrag atenția?”, întreabă Marie Dee.
„Foarte”, răspunde interlocutoarea.

Cum venise îmbrăcată la muncă

Responsabila de la resurse umane a discutat și cu directorul companiei despre acest incident. Numai că, lucrurile au luat o altă turnură, managerul considerând că Marie Dee a purtat o ținută adecvată. După ce a văzut rochia purtată de blondină, șeful a pus-o pe femeia de la resurse umane să îi ceară scuze tinerei. Din câte se pare, influencerița era la a doua „abatere” de acest gen. În ambele cazuri, domnișoara purtase rochii care să-i scoată formele în evidență.

„Tocmai am ieșit dintr-o întâlnire cu directorul general și a vrut să-ți cer scuze pentru că ceea ce ai purtat, după a doua revizuire, era potrivit”, a spus responsabila de la resurse umane.

După cum se poate vedea și în imagini, Maria Dee a purtat o simplă rochie neagră care ajunge chiar până la genunchi. Nu avea decolteu, rochia nu era transparentă, ci era doar mulată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *