Prima pagină » Local » Mobilizare totală pentru meciul cu Petrolul Ploiești. Politehnica Iași vrea să învingă pe stadionul „Ilie Oană”: „Acesta va fi cel mai important joc”
Mobilizare totală pentru meciul cu Petrolul Ploiești. Politehnica Iași vrea să învingă pe stadionul „Ilie Oană”: „Acesta va fi cel mai important joc”

Mobilizare totală pentru meciul cu Petrolul Ploiești. Politehnica Iași vrea să învingă pe stadionul „Ilie Oană”: „Acesta va fi cel mai important joc”

25 oct. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Jucătorii de la Poli Iași au meci în deplasare la Petrolul Ploiești și vor să le administreze prima înfrângere, acasă, a „lupilor galbeni”. Emil Săndoi a prefațat partida și a precizat că va fi unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon

Ieșenii sunt într-o formă excelentă după ce au reușit să lege trei victorii, la rând, acasă și vor să aducă puncte și de la Ploiești. Petroliștii nu au pierdut niciun meci, acasă, în acest sezon și sunt o echipă puternică din Superligă. Partida se va disputa sâmbătă, 26 octombrie 2024, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 16:00.

Politehnica Iași are meci în deplasare la Petrolul Ploiești

Va fi meci de play-off la Ploiești, având în vedere că ambele echipe se află destul de aproape în clasament. De la Poli Iași va lipsi cu siguranță Rareș Ispas, însă și alți jucători sunt în dubii din cauza problemelor medicale. Alb-albaștrii s-au apropiat de play-off în urma victoriei cu Unirea Slobozia.

„O partidă dificilă, așa cum sunt toate în acest campionat, întâlnim o echipă solidă. Ei sunt pe un loc de play-off, acasă nu au pierdut până acum. Am urmărit și ultima partidă pe care cei de la Petrolul au disputat-o cu CFR. Rareș Ispas este suspendat și mai avem ceva probleme medicale pe care sperăm să le rezolvăm până la ora jocului. Venim după o victorie muncită, sperăm să continuăm seria rezultatelor pozitive, deoarece avem mare nevoie”, a spus Emil Săndoi.

Emil Săndoi a precizat că această partidă este una dintre cele mai importante din acest sezon, deoarece în cazul unei victorii, ieșenii s-ar distanța serios față de partea de jos a clasamentului.

„Sunt convins că ne vom implica sută la sută în fiecare duel pe care o să-l avem, sper să fim mai disciplinați și mai inspirați față de adversarul pe care îl întâlnim. Publicul de la Ploiești este unul pretențios, pentru că Petrolul este o echipă de tradiție în fotbalul românesc. Nu va fi un meci ușor nici pentru noi, nici pentru ei. Dintre toate jocurile pe care le-am avut până acum, poate acesta va fi cel mai important joc”, a mai precizat Emil Săndoi.

O echipă organizată

Politehnica a devenit o echipă mult mai organizată de la venirea lui Emil Săndoi, iar acest lucru s-a văzut în toate jocurile. Adversarii ajung mult mai greu la poartă, iar până acum, în 5 etape, ieșenii au încasat doar 2 goluri. Deja suporterii se așteaptă ca la meciurile de acasă echipa să obțină 3 puncte.

„Jucăm contra unei echipe care s-a descurcat peste așteptări în acest campionat. Suntem într-o formă bună, cred că va fi un meci reușit. Sunt încrezător, sper să continui să marchez, anul trecut am avut două meciuri în care am înscris consecutiv, dar apoi am luat o pauză cam mare, dar sper că nu va mai fi cazul. Apasă, oarecum, acest lucru, se vede când ești atacant. Suporterii vin la stadion și vor să vadă victorii. S-a schimbat și staff-ul, a venit cu un nou aer, suntem mai încrezători”, a transmis Andrei Gheorghiță, atacant la Poli Iași.

Se anunță meci tare în etapa a 14-a din Superligă, între Poli Iași și Petrolul Ploiești.

Comentarii
  • Numai abeeații! Vai de capu’ nost’!

  • Era să și-o ia rău de la Slobozia, echipa e departe de jocul de fotbal, Săndoi trebuie să facă curățenie înainte de retur.

  • Vom fi alaturi de voi la Ploiesti, vom fi in tribune !! Deja am luat biletele la meci, online !!

    FORZA POLI IASI !!!

    HAI IASULE !!! VICTORIE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024