Prima pagină » Magazin » Mobilier din lemn masiv, direct din strașnica Bucovină. Găsești mese și paturi la Wood Bucovina!
Mobilier din lemn masiv, direct din strașnica Bucovină. Găsești mese și paturi la Wood Bucovina!

Mobilier din lemn masiv, direct din strașnica Bucovină. Găsești mese și paturi la Wood Bucovina!

02 sept. 2024, 10:58,
în Magazin

O piesă de mobilier din lemn de stejar e la fel de falnică precum stejarul în sine. O masă de lemn masiv de la Wood Bucovina poate fi impunătoare într-un living. Află aici mai multe!

Multe piese de mobilier moderne lasă de dorit. Ți-ai comandat vreodată mobilier, iar când a venit timpul să-l asamblezi, ai observat că acesta nu este prea rezistent? Un material precum MDF-ul poate arăta foarte bine, însă rezistența sa în interior lasă de dorit, fiind fragil. În timp ce montezi mobila, trebuie să o faci cu grijă, deoarece fiecare cui bătut și manevrare mai forțată poate rupe lemnul. La scurt timp după, observi că un sertar sau o placă s-a îndoit de la uz zilnic. Astfel, la prima oportunitate, ajungi să cauți mobilier precum mese lemn masiv de la Wood Bucovina, ca să investești în ceva solid, calitativ și aspectuos.

Mobilierul din lemn masiv oferă un aspect de tip statement – ce înseamnă asta?

Dat fiind faptul că stejarul este un arbore foarte impunător, de dimensiuni impresionante, acest lucru este oglindit în mobila făcută din lemnul său. Așadar, deși are un suflet rustic și natural, o masa lemn masiv poate fi pe atât de elegantă, pe atât de tradițională, în funcție de stilul camerei tale de dining, al livingului, bucătăriei sau chiar al kitchenettei. Ei bine, datorită aspectului său, este o piesă de mobilier de tip statement.

Acest lucru înseamnă că schimbă vibe-ul întregii încăperi în care se află. Dacă ai mobilier ultramodern și alegi să integrezi o masă din stejar în încăperea respectivă, atunci combini două lumi diferite și obții un stil eclectic, însă dacă alegi, de exemplu, să ai blaturi tot din stejar în bucătărie (chiar dacă mobila e modernă), atunci obții un stil coerent, care îmbină rusticul cu modernul. Desigur, s-ar potrivi și în încăperi decorate în stil rustic și nu numai. Magia lemnului constă în faptul că este un material versatil în designul de interior. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de culoarea sa, pentru a potrivi vopseaua de pe pereți și decorul aferent.

În ce stiluri s-ar potrivi? Cu ce culori merge?

Lemnul de stejar este versatil. Aceste stiluri sunt populare anul acesta și chiar dacă sunt în tendințe, sunt atemporale. Așadar, poți alege o masă din lemn de stejar masiv, dacă urmărești aceste stiluri:

  • Rustic
  • Industrial
  • Glam
  • Mid-century modern
  • Scandinav / minimalist / japandi
  • Boem

Dacă încăperea ta combină două sau mai multe stiluri, atunci s-ar considera un stil eclectic, croit după propriile tale gusturi. Din punct de vedere coloristic, stejarul se potrivește cu aproape orice paletar, dar se asortează de minune, în special, cu o paletă de culori neutră sau naturală.

Cum se întreține lemnul de stejar?

Indiferent că vorbim de o masă sau un pat lemn masiv, vorbim despre o întreținere foarte ușoară și low-maintenance, mulțumită faptului că lemnul folosit este lăcuit și finisat excelent, fiind neted și plăcut la atingere. Așadar, se întreține precum orice mobilier: îl ștergi de praf și îl cureți atunci când faci curățenie generală!

Așadar, mobilierul din lemn de stejar este un companion pe viață. Fă o investiție în calitate și comandă mobilier de la Wood Bucovina!

Sursă foto: woodbucovina.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`