Prima pagină » National » Moartea lui Petrică Mâțu Stoian ar fi fost una violentă! Anchetatorii susțin că a murit din cauza șocului cauzat de oxigenul administrat

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian ar fi fost una violentă! Anchetatorii susțin că a murit din cauza șocului cauzat de oxigenul administrat

10 nov. 2021, 10:54,
în National

Noi detalii ies la iveală în legătură cu moartea artistului Petrică Mâțu Stoian. Conform unor surse, procurorii susţin că moartea acestuia a fost una violentă. Așadar, cântărețul ar fi murit din cauza șocului cauzat de oxigenul care i-a fost administrat.

Medicii legişti au terminat de efectuat necropsia şi au trimis rezultatele la Parchetul care va continua cercetările în dosarul penal deschis.

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian ar fi fost violentă din cauza șocului suferit atunci când i-a fost administrat oxigenul

Petrică Mâțu Stoian a murit la doar 61 de ani. Moartea artistului este văzută de medicii legişti ca posibil violentă pentru că artistul a suferit un șoc în momentul în care i-a fost administrat oxigen. Procurorii au primit rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti şi vor continua ancheta penală care a fost începuta după moarte.

Sursele medicale au afirmat faptul că decesul a fost cauzat de un şoc traumatic din cauza administrării oxigenului hiberbaric şi că, în urma necropsiei s-a constat faptul că artistul a avut o rupturo de alevolă pulmonară.

Această ruptură poate avea legătură și cu tratamentul cu anticoagulante primit de interpret, care nu a făcut altceva decât să faciliteze șocul traumatic.

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian lansează acuzații grave la adresa medicilor care l-au tratat pe artist

Pe de altă parte, moartea lui Petrică Mâțu Stoian a dus la o reacție dură din partea surorilor artistului care cred că acesta a murit cu zile. De vină pentru moarte ar fi tocmai medicii care l-au tratat pe acesta.

„Când era la spital. A făcut o procedură fără să-l controleze nici la acte, nici la nimic. Cred că a fost o greşeală. O să aflăm că au preluat procurorii cazul. Pentru el nu mai putem face nimic, dar măcar pentru oamenii care sunt acum să aflăm. Dacă nu mergea la clinica aceea nu păţea nimic. Eu asta cred. S-a chinuit în spital, cred că a făcut şi atac de panică, i-a scăzut şi tensiunea şi asta a fost. Apoi a ajuns la Terapie Intensivă şi gata. Într-o oră a fost mort. I-am zis că el e om puternic şi nu trebuie să se lase”, au spus surorile artistului.

Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat pe data de 10 noiembrie în cimitirul din Craiova. Surorile artistului se vor ocupa de înmormântarea artistului.

Ce scrie pe cavoul lui Petrică Mâțu Stoian

Regretatul artist a lăsat o țară în lacrimi. A iubit scena și muzica mai mult ca orice, iar la căpătâiul său stau așezate rânduri emoționante, pe care chiar el le-a ales. Iată ce scrie pe cavoul regretatului interpret: ”Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare”.

Pe cavou au fost inscripționate și câteva versuri profunde, care aparțin poetei Veronica Micle, marea iubire a lui Mihai Eminescu, scrie Starpopular.ro:

”Și pulbere, țărână de tine s-a alege/ Căci asta e a lumii nestrămutată lege, /Nimicul te aduce, nimicul te reia/Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea”, este scris în partea de sus, lângă cruce. Versurile fac parte din poezia „Și pulbere, țărână…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *