Prima pagină » Local » Moartea cere tribut lângă crucea Mihaelei. Primarul din Prisăcani a făcut accident fix în locul blestemat: „Se întâmplă ceva acolo” – FOTO/VIDEO

Moartea cere tribut lângă crucea Mihaelei. Primarul din Prisăcani a făcut accident fix în locul blestemat: „Se întâmplă ceva acolo” – FOTO/VIDEO

02 mart. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Ghiorghe Stanciu, primarul comunei Prisăcani, a fost implicat într-un accident rutier ce putea avea urmări grave. O femeie a trecut milimetric pe lângă moarte chiar în locul în care Mihaela Tălmaciu, o tânăra mamă din Prisăcani, a murit într-un alt accident rutier pe 6 decembrie 2022

Ghiorghe Stanciu, primarul comunei Prisăcani, a fost implicat într-un accident rutier marți seara. Alesul local conducea mașina primăriei când a intrat în coliziune cu un autoturism staționat pe același sens de mers.

„Veneam de la Prisăcani spre Iași și în Oprișeni, direcția spre Iași, era o mașină pe partea mea de mers, cu farurile aprinse și cu motorul pornit, am crezut că este în mers. Văzând că se apropie de mine, am tras dreapta și am văzut oameni. Atunci am tras automat stânga și am lovit mașina. Din păcate, era o femeie lângă mașină și a fost accidentată un pic.

Am înțeles că este la spital. Nu este permis să staționezi cu farurile aprinse pe direcția inversă de mers. Poate că eu mă grăbeam și aveam o viteză de peste 50 km/h, dar, normal, staționarea nu este permisă pe partea stângă. Nu am consumat alcool, am fost testat alcoolscopic și s-au făcut și probe de sânge. Îmi pare rău de femeia lovită, nu mă consider vinovat de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Ghiorghe Stanciu, după producerea accidentului rutier.

Accidentul în care a fost implicat primarul din Prisăcani s-a produs în locul în care Mihaela Tălmaciu s-a stins

Trebuie precizat că totul s-a întâmplat chiar în locul unde, pe data de 6 decembrie, Mihaela Tălmaciu, o tânăra mamă din Prisăcani, a murit în urma unui teribil accident rutier.

„Se întâmplă ceva în locul ăla… Am evitat la milimetru o tragedie. Dacă nu trăgeam de volan, luam toți oamenii în plin. Am avut viteză de reacție”, a declarat Ghiorghe Stanciu, primarul comunei Prisăcani.

Cum s-a produs accidentul în care Mihaela Tălmaciu s-a stins este greu de explicat. De la casa ei și până în locul în care a pierdut controlul volanului este o distanță de aproximativ 6 kilometri. Curba în care ar fi derapat nu este una periculoasă, în schimb, poleiul ar fi putut juca un rol important în producerea accidentului.

Trebuie precizat faptul că Mihaela Tălmaciu a lucrat o vreme la Primăria Prisăcani, ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la Omini Clinic. Împreună cu soțul ei avea un băiețel de 3 ani, însă aceasta era însărcinată pentru a doua oară. La Prisăcani, Mihaela și soțul ei formau o familie model.

Locul în care tânăra s-a stins pare blestemat. Marți, o altă femeie era să moară în accidentul în care a fost implicat primarul din Prisăcani.

Comentarii
  • Nu este nimic spectaculos! Proprietarul acelei masini o lasa frecvent in acel loc cu farurile aprinse care te orbeau. Am ocolit de multe ori acea masina care era parcata neregulamentar. Politia de frontiera si comunitara care isi fac treaba verificandu-ne documentele de fiecare data cand trecem prin zona, nu inteleg dece nu s-au sesizat!

  • Nu este nimic spectaculos! Proprietarul acelei masini o lasa frecvent in acel loc cu farurile aprinse care te orbesc. Am ocolit de multe ori acea masina care era parcata neregulamentar. Politia de frontiera si comunitara care isi fac treaba verificandu-ne documentele de fiecare data cand trecem prin zona, nu inteleg dece nu s-au sesizat!

  • Pe toate drumurile si soselele asta se intampla astfel. Opresc noptea si nu trec iluminatul pe ,, pozitie” raman cu luminile de drum sau de intalnire .Nici prin cap nu le trece sa puna si avariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *