Prima pagină » Titlurile zilei » Moartea Aurorei, la un pas de a fi elucidată. Nu ar fi știut niciodată că ea este tot timpul pe urmele sale: „A fost un dușman ascuns” – EXCLUSIV FOTO/VIDEO

Moartea Aurorei, la un pas de a fi elucidată. Nu ar fi știut niciodată că ea este tot timpul pe urmele sale: „A fost un dușman ascuns” – EXCLUSIV FOTO/VIDEO

11 mart. 2023, 02:00, 16 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Moartea Aurorei, tânăra găsită decedată într-un apartament din zona Nicolina, este la un pas de a fi elucidată. La scurt timp după ce cadavrul femeii a fost găsit a fost efectuată necropsia, iar rezultatul a ajuns la organele de cercetare

Moartea Aurorei Trofin, tânăra găsită decedată într-un apartament din Nicolina, este la un pas de a fi elucidată. Surse ale reporterilor BZI au precizat faptul că medicii legiști au efectuat necropsia cadavrului. Concluziile ajunse pe mâna anchetatorilor spun că femeia ar fi murit din cauze biologice, însă acesta este doar un raport preliminar. Au fost recoltate probe biologice ce urmează să fie analizate. Anchetatorii vor să afle dacă în trupul tinerei există substanțe care ar fi putut contribui la decesul acesteia.

Moartea tinerei, la un pas de a fi elucidată

În urma discuțiilor purtate cu surse din anchetă, reporterii BZI au aflat că aceasta ar fi suferit de o afecțiune a arterelor. Practic, este posibil ca tânăra să fi murit din cauză că în inima sa nu ar fi ajuns suficient sânge.

„Este posibil să fi murit din cauza unei boli a vaselor de sânge, a fost un dușman ascuns”, a spus o sursă din cadrul anchetei.

Cert este că ancheta în acest caz continuă. Odată ce toate rezultatele toxicologice vor ajunge pe mâna anchetatorilor, aceștia vor putea trage o concluzie. Vă reamintim că Aurora, o tânără în vârstă de 39 de ani, a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia. Alarma a fost dată de către un vecin de-al tinerei, după ce din locuința acesteia venea un miros greu. Polițiștii ajunși la fața locului au solicitat sprijinul pompierilor pentru că ușa era încuiată.

Odată ce a fost deblocată și oamenii legii au pătruns în apartament a fost identificată și sursa mirosului neplăcut. Din păcate, pe un pat a fost găsit cadavrul tinerei, aflat în descompunere.

Ancheta în cazul morții Aurorei nu este gata

Polițiștii au rămas la fața locului pentru a efectua verificări.

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trebuie precizat faptul că trupul ei se afla într-o avansată stare de putrefacție. Vecinii femeii au aprins candele la ușa apartamentului în care a fost găsită. Cert este faptul că moartea tinerei este la un pas de a fi elucidată.

Comentarii
  • Daca ati studia putin profilul Aurorei de pe facebook, fix de acolo de unde ati luat si pozele pentru senzational, atat ziaristii cat si „specialistii” ati concluziona ca fata avea probleme majore cu psihicul; noianul de postari intr un timp relativ scurt, repetitivitatea unui singur mesaj pana la obsesie, frica sa nu fie ucisa pentru ca era cadru didactic si, nu in ultimul rand, straniul loc actual de munca.
    Cum munca in general este grea, cu atat mai mult una de investigatie, se gasesc rapid asa zise cauze fara prea multe framantari. Caci, unde ar mai incapea morala „Mortii cu mortii si viii cu vii”.

  • Daca ati studia putin profilul Aurorei de pe facebook, fix de acolo de unde ati luat si pozele pentru senzational, atat ziaristii cat si „specialistii” ati concluziona ca fata avea probleme majore cu psihicul; noianul de postari intr un timp relativ scurt, repetitivitatea unui singur mesaj pana la obsesie, frica sa nu fie ucisa pentru ca era cadru didactic si, nu in ultimul rand, straniul loc actual de munca.
    Cum munca in general este grea, cu atat mai mult una de investigatie, se gasesc rapid asa zise cauze fara prea multe framantari. Caci, unde ar mai incapea morala „Mortii cu mortii si viii cu vii”.

  • Daca ati studia profilul Aurorei de pe facebook, fix de acolo de unde ati luat si pozele pentru senzational, atat ziaristii cat si „specialistii” ati concluziona ca fata avea probleme grave cu psihicul. Noianul de postari intr un timp relativ scurt, repetitivitatea unui singur mesaj pana la obsesie, frica de moarte in mesajul scris pentru cadrele didactice, locul ei de munca dubios nu transmit nimic?
    Dar stiind faptul ca munca este grea, cu atat mai mult una de investigatie, se gasesc rapid asa zisele cauze care sa simplifice totul.
    Cand s ar potrivi mai bine, „Mortii cu mortii si viii cu vii”?

  • X sa știi ca m-am uitat bine la profilul ei și am văzut ca era și vaccinata.

  • Mortii cu mortii si viii cu viile. 😉
    I-a trebuit vaxxin si pr0stitutie online (poate si real), this is what u get, bi@tch! 😂

  • Mortii cu mortii si viii cu viile. 😉
    I-a trebuit vaxxin si pr0stitutie online (poate si real), this is what u get, bi@tch! 😂

  • PestePrajit pe schiuri

    O boala a arterelor este, la aceasta varsta si la fizicul afisat, prezenta acelor rame gelatinoase, lungi de aprox 30 de cm, create de vaccinurile p…ii. Cand esti prost, platesti.

  • ,,Asistenta"

    Colesterolul și trigliceridele cu valori mari duc in timp la ateroscleroza.Se poate ajunge la moarte subită daca o artera este foarte obstruata și nu se acționează la timp.
    Un control la un medic cardiologic urmat de măsurile medicale,dietă și mișcare pot preveni o moarte timpurie.
    Există și hipercolesterolemie familiala,care se moștenește.
    Mâncați mai puține grăsimi și dulciuri,fără alcool și miscati-va cat mai mult! Și mergeți la doctor de la o anumită vârstă,chiar și pentru prevenție! Sănătate!

  • Mergeti la Tesloianu :))

  • Pentru „asistenta”…uita te fa chiaro ca aia s a vaccinat…

  • Eu m-am uitat pe cer și n-am văzut că-i vaccinata…WAI Doctore imunolog!

  • @asistenta
    Teorie stim cu totii, practica si omenia ne omoara. Ce preventie? Unde si cand? Nici cand esti lat nu prezinti compasiune. Vai si amar de sistemul nostru medical. Se moare cu el de mana. Mai mare indolența si nepasare nici ca mi a fost dat sa vad (cel de stat, evident).Lucrurile stau altfel daca consulti aceiasi medici dar in cabinetele lor private. Dar cel mai jalnic este, indiferent de sistem, ca nu toti ce au o diploma sunt si medici.
    O trecut febra nevaccinatului, cea a vaccinatului, revine top ateroscletoza.

  • O fi murit epuizată,muncind in fata camerei de luat vederi ,făcând videochat.
    Să interpretezi atâtea roluri,să schimbi atâtea ținute zi-noapte,sa satisfaci dorințele privitorilor să le poți lua banii,nu-i ușor…
    Trebuie semnată protectia muncii și-n branșa asta.
    Poate se autosesizează ITM-ul și să reglementeze cate ore pot munci fetele astea zilnic.Poate lucrează în frig în ținutele alea sumare și pot raci…Poate le iradiază tehnica folosita…Poate n-au și ele zile libere,concedii…Săracele,chinuite mai sunt fetele astea…

  • La cite vibratoare și-a băgat vacacinata in mij și gaoz in ultimele zile normal ca murit epuizata din cauze naturale

  • Rețeta fatala

    Păpica muuuuulta+tzigarea+alcoolul+sedentarismul=viitor pacient al doctorilor in cel mai bun caz,altfel,client al firmelor funerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`