Prima pagină » Titlurile zilei » Moartea a vrut să-i fure frumusețea! Miruna este înconjurată de medici în fiecare zi, însă o viață normală costă. Are nevoie de 1.500 de lei în fiecare zi – FOTO

Moartea a vrut să-i fure frumusețea! Miruna este înconjurată de medici în fiecare zi, însă o viață normală costă. Are nevoie de 1.500 de lei în fiecare zi – FOTO

27 nov. 2023, 02:00, 6 ,
Cristina Doroftei în Titlurile zilei

S-a trezit într-o dimineață fără a se gândi că moartea o așteaptă după colț. În cel mai firesc mod, s-a pregătit să meargă la facultate și la antrenamentele de dans popular, unde se simte cel mai bine, însă lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Miruna este înconjurată de medici în fiecare zi, iar acum are nevoie de ajutor. Tânăra de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident de mașină care a avut loc în decursul lunii noiembrie.

De pe scena de dans a ajuns pe patul de spital. Miruna este înconjurată de medici în fiecare zi

Miruna Alexandra Ciobanu, tânăra care a ajuns în stare gravă la spital

A suferit o fractură  de coloană cervicală care i-a afectat inclusiv măduva

Miruna Alexandra Ciobanu este internată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, în secția de terapie intensivă, după ce a fost implicată într-un accident rutier tragic. A suferit o fractură de coloană cervicală care i-a afectat inclusiv măduva.

Medicii au fost puși în fața unui caz dificil care a adus după sine provocări medicale semnificative. Este vorba despre un politraumatism cervical mielic, urmat de o parapareză spastică, fracturi costale de la C7 până la C12. Mai mult decât atât, în urma accidentului s-a produs și încălecarea coastelor 8 cu 11, care i-a afectat pleura plămânilor.

Situația tinerei de 19 ani este dramatică. Atât prietenii, cât și colegii fetei sunt șocați și încearcă să înțeleagă circumstanțele care au băgat-o pe tânără în spital. Impactul a fost unul foarte puternic care a lasat-o pe Miruna cu sechele îngrozitoare. Deși medicii de la Spitalul de Neurochirurgie au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i salva viața Mirunei, chinurile nu s-au terminat. Pentru a se pune din nou pe picioare, aceasta va avea nevoie urgent de recuperare medicală în următoarele luni la Spitalul de Recuperare Neuro-motorie și Medicină Hiperbara din Târgu Mureș. Recuperarea sa presupune o muncă grea și mult timp. Însă pe lângă voință mai are nevoie și de suportul financiar.

O tânără de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital. Recuperarea sa depinde de bunătatea oamenilor

Miruna Alexandra Ciobanu, tânăra care a ajuns în stare gravă la spital

Pentru a se pune din nou pe picioare aceasta va avea nevoie urgentă de recuperare medicală

Problema cea mai mare este că, în prezent, viața sa stagnează. Miruna este studentă în anul II la Facultatea de Științe ale Educației, Pedagogia învățământului primar și preșcolar, în cadrul Universității ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, iar în paralel este pasionată de dans popular. Miruna este de o frumusețe rară, pe care moartea a vrut să o fure, însă toate acestea nu mai valorează nimic în prezent.

Pentru că Miruna este înconjurată de medici în fiecare zi. După ce  tânăra de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital din cauza accidentului rutier, există riscul să rămână cu sechele pe viață, într-un scaun cu rotile, fără posibilitatea de a-și mai îndeplini visurile. Pentru a-și recăpăta viața are nevoie de ajutor. Cheltuielile medicale sunt substanțiale, de aproximativ 1.500 de lei pe zi, orice contribuție poate aduce un mare ajutor în drumul ei spre recuperare.

Din acest motiv, cei care au posibilitatea și își doresc să salveze viitorul unei tinere care abia a pășit în viața de adult să doneze. Să o ajutăm să ajungă din nou pe scenă, acolo unde se simțea cel mai bine, dansând, să ajungă să fie un cadru didactic devotat, care iubește copiii, pentru că acest lucru își dorea cel mai mult.

Miruna a văzut cum arată moartea, iar cei care vor să o ajute o pot face donând în conturile menționate mai jos.

Asociația Dascăli Emeriti: RO94CECEB00030RON0784385

Conturi personale: Delia-Aurelia Ciobanu, sora Mirunei

Revolut: RO51BREL0005528782700100

Banca Transilvania :

Cont LEI: RO33BTRLRONCRT0598019001

Cont EURO: RO80BTRLEURCRT0598019001

Comentarii
  • Nu mai comenteaza nimeni aici nu ? Cand e sa dai 3 lei sa traiasca un om.

  • Werner Turistul

    Ghinion

  • Măi fraților,, eu nu înțeleg un lucru,,copilul este student,, deci este elev,,adigurat medical,,pentru ce mama dracului,,ni se oprește din salarii asigurare de sănătate? Ca să coste 1500 pe zi? Păi haideți să plătim tot,,dar nu ne mai opriți sănătate din salarii

  • Dulapul zburator

    Tzapa fraerilor

  • Crapi dracu boarfa !!!!!!!!!!!!

  • Pt.comentatorii marlani

    Ce mârlani nesimțiți la unele comentarii anterioare!!!!
    Aici e vorba de un om bolnav,o tânără care-a avut un accident ,viața luând o turnura nefastă…O tânără educată și frumoasa,care are nevoie de ajutorul semenilor.
    E un lucru greșit că cere ajutorul într-o situație de genul asta?
    Cine vrea sa doneze,donează, cine nu,nu,dar nu asa răutăți la adresa unui om bolnav!
    Asta e nivelul și educația unora…
    V-ați pus vreo secundă în locul ei?Credeți că vouă nu vi se poate întâmpla un accident?
    Sănătate,că-i mai bună decât toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *